Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default BOMBBBAAA!!! TEVION FTA 203 MERGE CU PATCH DE 6xxx!!!

    Probat acum cateva momente pe un TEVION FTA 203, cu procesor STi 5518. Am schimbat bootloader si celelalte operatii au ca mers unse ... Decodeaza brici .... TPS, etc.

    Hai noroc ...

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Haoleu !

    Sa vina bre mascatii ! ca Ovex corceste toate boraturile din mahala !
    No sa mai stie bulibasa care cu care si-au amestecat chromozomii de li s-au bulibasit codurile genetice ... fu..le ingineria genetica !

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ovex potzi sa imi spui de unde ai luat boot loader shi firm ca am shi eu un dsr 6000, mersi

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @francezul si @mihaip

    1. Bootloaderul este ala pus de @mihaip pe Strong Files de la ******** ...
    2. Se baga *.urt din 19.11.2004
    3. Se baga Patch ala din decembrie "ftapatch30122004.bin"
    4. Keys de la @mihaip

    Si totul OK ... pana si TELECOMNADA functioneaza OK ...

    Apropo BOMABA 3 .... si cei care au ECHOSTAR DSB 770 pot face aceeasi operatie ...

    Urmeaza BOMBA 4 ... zilele astea sa fac rost de un MEDION ... pe care va merge sigur ...

    AU TOATE PROCESORUL SI PLACA DE BAZA TRASE LA INDIGO.

    Bafta,

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la bomba 3 Echostar...
    Am incercat doar de curiozitate un patch de Echostar 2220 (care cica stie seca2) in Strong 6xxx

    L-am introdus cu loaderul de la Strong > a intrat fara probleme in receiver > la fel si tabela de key > dar... ce credeti ca s-a intamplat?
    Nu merge meniul (era de asteptat ) desi am reusit sa pornesc receiverul din standby...
    Tot e bine ca nu a iesit fum
    Am revenit fara probleme la patch-ul Strong 6xxx dupa acest test cu patch Echostar

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut rz+ !

    Razvane ! ai cazut intr-o mica capcana ! telecomanda de la seria 6xxx este multifunctionala ( mai putin ultima serie de 6125 ) unde codurile de functii sint combinate functie de faptul ca estei stb1, stb2, tv saU VCR ! ASTA A FOST UNA DIN PRIMELE ANOMALII SOFT DE LA 6XXX CU Matrix !

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mihai,
    In cazul meu, A FOST telecomanda universala!
    S-a bulit dupa numai cateva luni de functionare (nu mai recunoaste nimic, chiar daca bag exact codul), nici macar pe Strong-ul analogic nu mai vrea!
    S-a intamplat asta in timp ce incercam la o scula Philips... acum nu stiu daca are vreo legatura dar atunci a crapat.
    Am zis mersi ca mai merge pe receiverul ei...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Urmeaza BOMBA 4 ... zilele astea sa fac rost de un MEDION ... pe care va merge sigur ...
    @ovex : sa-ti dea Dumnezeu sanatate, daca reusesti ceva legat de medion da-ne te rog un smnal. Al meu din semnatura nu cred ca merge, sau daca o sa mearga nu o sa mai pot folosi hdd (avantaj pentru calculator care o sa aiba 20 gb in plus). Prin zona pe la mine mai am 3 Medion parca fta 3010, nu mai retin exact. Ar fi frumos sa se poata aranja si sterge de praf. La unul dintre alea 3010 stiu ca vedea sistemul de codare la canalele criptate, chestie care nu am mai vazut-o la alte fta (aici sunt sigur ca o sa fiu contrazis).
    Spor la schimbarea cromozomilor prin null-modem.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are butoanele de pe display situate in partea dreapta, 3 la numar, pozitionate incepand cu CH DOWN, CH UP, POWER. Defapt ce mai ... Ti apasat pe CH DOWN si bagi receptorul in priza. Daca apare BOOTLOADER de culoare GRI pe fond NEGRU ... noooo ca nu mai stiu versiunea, ca nu am unu virgin ... deci daca apare chestia aia ... ii poti da bice cu bootloaderul de strong 6xxx.

    Astea au procesor, configuratia placii de baza identice ... difera carcasele si un pic telecomenzile.

    APROPO:

    Inainte de a pune patch ... am pus pe TEVION firmware oficial de Echostar DSB 770. Cauta canalele cu viteza mica. Dupa patch cauta canalele la viteza pe care o face si Strongul ... Se pare ca patchul are si SPEED-UP software.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal ovidiu, imi cer jertare dinainte dar sa stii ca nu este nica nou ca tevion si str (unele modele) sint produse de skardin si au acelasi design la placa de baza.=>ca jtagul www.johsat.tkmerge brici. trebe doar sa citesti un dump complet dintrun strong si il bagi direct cu bootloader in tevion. evident ca poti si fara bootloader dar atunci tre sa modifica adressa de scriere in flush.

    cu stima si respect christi

    http://www.satellite-heaven.de/index...iver/index.htm
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris01

    Nici tu sa nu te superi mine, dar poate la voi internetul ajunge mai repede ca la noi in Rumania. Cu toate astea testele mele sunt o chestie destul de noua pentru multi de aici si sa sti ca eu nu am facut nici un dump, citire, jtag ... ninika ... am bagat ce se baga in Strong 6xxx in receivele astea si mere parfum.

    Multumesc oricum pentru completari,

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe un Tevion 2004 ,procesor Stb02500 ar putea merge?

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu man ... nu mere ... daca-l desfaci pe procesor trebuie sa scrie STi8815.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ovex am facut dsr 6000 da acuma nu imi mai gaseshte canale cind fac scan de unde o fi beleaua?

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu suna a bine ce-mi spui ... mai repeta inca odata pasii ... imposibil. Nu pot sa-mi dau seama ce poate fi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PREMI PATCH 6XXX !!!
    By rz + in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 13th August 2006, 03:42
  2. Replies: 13
    Last Post: 14th June 2006, 05:32
  3. Patch Tevion DFA 2005
    By barghy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 1st April 2006, 10:02
  4. Replies: 16
    Last Post: 26th November 2005, 15:43
  5. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top