Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default oare merge noul patch pt STRONG 6xxx de pe croteam v0.9

    am vzut azi ca a aparut v0.9 patch-ul pt strong , l-a incercat cineva sau la pus vreun baiat sa se afle si el in treaba ...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romeoX_ Grija Mare!eu l-am probat pe Str6355ci totul a functionat bine la pa..re dar dupa ce am repornit rec ''surpriza''jumatate din ch din lista mi-au disparut.Cred ca acuma din cauza asta nu mai i-mi merge d+ (nu stiu ce ar trebui facut,sa-mi fieOk)Chiar daca mai caut pe toate frg nu sunt salvate toateCh.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat daca mere premiere ?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eram si eu tare curios(cred ca mi-am si revolvat rec )[email protected] nu merge Pre...ru am verificat.Oare ce mai e de facut,am pus iar pa..ul V8 de pe Frocus,dar tot nu am putut rezolva problema cu memorat-ul ch.I-mi arata la sfirsit ca a gasit toateCH dar cind le salveaza in lista,sunt numai jumatate din ce a gasit!
    Va rog un sfat,cum sa mai procedez?thanks.
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca un FACTORY RESET. Vei ajunge la varianta de patch original, va fi ceva de lucru, dar poate te va ajuta. Dupa aceea incarca un patch care ti-a mers. Oricum nu stiu daca potriveste patch 61xx pentru 6xxx (6355).
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal
    -Pina la urma am reusit ceva,dar tot ceva nu e in regula ptr ca pe'cabo se blocheaza(ingheata imaginea).Dar tot e mai bine am reusit sa recuperez si din programe-le de pe sateliti pe care nu le salva inainte .

    Merci @Johndesim!
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am scos de pe cabo cateva programe care imi inghetau imaginea

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    Merci @Johndesim!
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...
    Be welcome.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut!
    de unde pot sa fac si eu rost de noul patch pt strong 61xx de pe croteam v0.9...ca am intrat pe site dar imi cere sa ma logez dar nu ma lasa ma inregistrez ca utiliz nou....
    Are cineva acel patch...sau macar alt link de unde pot sa il iau?!
    va multumesc

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are cineva acest patch sa-l posteze,ca lumea e curioasa sa-l incerce.
    Dupa ce au disparut cheile pt Cabo pe hispa ,pe cateva programe se bloca receptorul si cu patch 0.8.
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @duhh

    Daca are cineva acest patch sa-l posteze,ca lumea e curioasa sa-l incerce
    -trimite'mi,adresa ta de email pe privat! dar numai dupa ora 20:00 am sa pot sa ti-l trimit.
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baieti:
    Am verificat asazisul patch v0.9 <==> FAKE
    este copia redenumita a patch-ului v0.8 a [email protected]
    Daca apare ceva nou, testat si verificat, fiti siguri ca cei de la FROCUSat il vor publica!
    Dezarhivati fisierul si comparati ora si minutul crearii/modificarii patch-urilor
    Va veti convinge singuri.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se misca destul de incet treburile cu strongu , cred ca o sa renunt la el.......dreambox e tata lor

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @first_zipper
    Am verificat asazisul patch v0.9 <==> FAKE
    este copia redenumita a patch-ului v0.8 a [email protected]
    -la fel am spus si eu acum citeva zile,ca este un Fake.eu atunci l-am verificat atunci cind a aparut..(nu m-am putut rabda vazind...ca poate i ceva nou) si mi sa lasat cu multe probleme la receiver'str6355ci',probleme-le erau ce memorareaCh,blocaje,si in ultimul rind ce era mai rau,dupa cautarea pe freg nu memora toate ch,cu toate ca rec la gesea.
    -Pina la urma mi-am rezolvat prob cu rec si este ok.este o invatatura ca pe viitor.....
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 6th April 2009, 15:40
  2. exista oare patch ptr strong 6005
    By mandache2006 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 18th February 2006, 19:11
  3. Replies: 16
    Last Post: 26th November 2005, 15:43
  4. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  5. Noul patch Strong 6xxx suport nativ V2 !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 13th May 2005, 12:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top