Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default T-REX CAM ... doua intrebari !

    Imi puteti spune si mie:
    1. Cum se pot edita cheile de Criptoworks pe Predator 3.43, ca am intrat in menu la Cryptodorks si nu gasesc providerii, asa cum apar listati ceilalti provideri, de la celelalte sisteme ? Am luat Predator 3.43 de pe Croteam vineri seara si l-am pus pe un T-REX si jucandu-ma prin meniurile pt introducerea cheilor cu telecomanda am observat ca nu am providerii de Cripto.
    2. Este posibil ca din cauza unui patch instalat, T-REX sa nu mearga foarte bine pe Kaon - decodeaza, dar la mutarea canalelor nu mai vrea sa decodeze si trebuie ori restartat receptorul ori scos si reintrodus CAM-ul. Precizez ca pe Nokia 9800 functioneaza bine si fara probleme acelasi CAM si de asemenea, ca in T-REX mai este prezenta si o carte de Max, care merge fara probleme.
    Va multumesc mult de tot !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default t-rex

    Salut!

    Intra in meniu la cryptro si introdu direct cheile asa cum le ai tu in format deca. Cand vei termina de introdus cheia, e gata pusa in dragon. Pentru crypto nu poti vedea numele postrurilor sau ale pachetelor.
    In legatura cu cealalta problema nu are importanta ca ai pus patch. Din ceea ce am observat eu se intampla cam asa: atunci cand deschizi receptorul pe un post codat kaonul cauta intai cheia in patch si daca nu o gaseste merge pe dragon. Daca gaseste cheia acolo sau pe o cartela de pe dragon deschide cu aceasta. Invers la trecerea de pe dragon pe patch sau pe un fta se blocheaza de cele mai multe ori si trebuie restartat din telecomanda. Nu se blocheaza daca treci de pe un post pe altul care are cheia pe dragon sau pe cartela.

    Succese!
    Gigel


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK. Deci sa inteleg ca cheia de crypto pt Dragon e facuta de asa maniera incat stie singura, odata introdusa cu telecomanda, la care provider trebuie sa mearga.
    In legatura cu patch-ul de pe Kaon, daca se pune firmware pe receptor, fara chei si alte chestii de decodare, nu merge mai bine T-REX-ul - as vrea sa scap de blocajele alea la trecerea pe canale FTA. E foarte enervant sa tot opresti si pornesti receptorul sau sa tot scoti CAM-ul.
    Merci pentru raspuns !

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Cand introduci cheia de crypto din telecomanda ii dai si indicatia pentru care pachet este. Vei observa ca intotdeauna pentru un anumit pachet cheile incep cu aceeleasi semne.
    2. Poti sa-i pui si un soft original, eu am incercat, face aceleasi probleme, din pacate.
    3. Parerea mea e ca nu procedezi bine daca scoti camul cu receptorul deschis.

    Succese!
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CAMURI - Intrebari
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 12:10
  2. Intrebari SkyStar2 ver.2.06d
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2005, 14:34
  3. Intrebari
    By M15uva in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 30th April 2004, 12:23
  4. Intrebari SS2 :)
    By onyx in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 16th December 2003, 14:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top