Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong DiSEqC Motor SRT DM-2100 + SkyStar 2

    Stie careva de ce "tremura" imaginea de la monitorul meu de cand am pus si motorul H-H ? cred ca nu mai are deajuns curent pentru el sursa mea de 300W, mai am legate la ea 3 harduri, dvd-r, skystar2 si multe alte aparaturi care consuma. Pot sa fac cumva sa aibe motorul curent de la priza, transformator sau altceva dar sa nu mai solicite sursa?

    Fara motor merge bine cu SkyStar2 dar de cand am si motorul nu cred ca mai are curent pentru toate, merge bine motorul doar ca la monitor tremura imaginea asta de parca-r fi la 30Hz in loc de 85Hz si ma deranjeaza.

    Poate nu este de la sursa chestia cu monitorul dar de cate ori pun cablul de la motor face asa.
    Daca stiti si ceva linkuri pt motor HH

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi spui si mie cum ai facut sa-tzi mearga HH prin SS2. Si eu am motor Strong DM2100HH dar nu reusesc sa-l misc prin calculator. Tot schim mufele la receiver , schimb poz antenei dupa care pun inapoi cablul la calc....e nasol asa TKS

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge.

    Am folosit Driverul pentru SS2 Versiunea 4.20, dupa care am pus un Patch cu SkyNET.sys pe care lam scris in Windows/system32/Driver peste fisierul existent.
    Am luat de la : http://www.dvbskystar.com plugin-ul SS2DiSEqC 1.9 pe care l-am pus in ProDvb.

  4. #4
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pom
    Faci ce o scris iuiu mai sus, copiezi SkyNET.sys din arhiva de la DiSEqC -> http://www.dvbsoft.net/request.php?48 (e in folderul 4.3.0) in Windows/system32/Driver, merge bine dupa ce ai instalat driverele 4.3.2, pentru driverele 4.4.0 iti trebuie SkyNET-ul de aici http://www.skystar2.info/xmb_forum/v...d=141&pid=1207 care merge doar pentru SS2 2.3 din cate stiu.

    Nu uitati de problema mea de sus, pls

  5. #5
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exista pentru 4.4.0 si SkyNET440Test2.zip http://www.skystar2.info/xmb_forum/v...d=141&pid=1236, nu l-am incercat pentru ca am 4.3.2, sa-mi ziceti daca e mai bun SkyNET-ul din test2 decat cel din test1 din linkul de mai sus, poate o sa-mi instalez si eu 4.4.0 sapt ce urmeaza.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    EU am driverul 4.3.2 am instalat diseq1.9 asa cu scrie aici. Am reusit sa misc hh-ul problema este ca l-am mutat de pe astra 19.2 pe Hotbird 13 , iar dupa ce am dat o scanare pe HB 13 de si avea semnal nu-mi inregistra programele, trecea ma departe la scanare, AM revenit pe astra si nu mai vedea programele pe care le aveam inainte(adica aveam semnal dar nu vedei imaginea efectiv). REZOLVARE?

    Dupa ce am ster driverul de diseq1.9 si am repus driverul sau 4.3.2 merge ok

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Strong DiSEqC Motor SRT DM-2100 + SkyStar 2

    Quote Originally Posted by Medox
    Stie careva de ce "tremura" imaginea de la monitorul meu de cand am pus si motorul H-H ? cred ca nu mai are deajuns curent pentru el sursa mea de 300W, mai am legate la ea 3 harduri, dvd-r, skystar2 si multe alte aparaturi care consuma. Pot sa fac cumva sa aibe motorul curent de la priza, transformator sau altceva dar sa nu mai solicite sursa?

    Fara motor merge bine cu SkyStar2 dar de cand am si motorul nu cred ca mai are curent pentru toate, merge bine motorul doar ca la monitor tremura imaginea asta de parca-r fi la 30Hz in loc de 85Hz si ma deranjeaza.

    Poate nu este de la sursa chestia cu monitorul dar de cate ori pun cablul de la motor face asa.
    Daca stiti si ceva linkuri pt motor HH
    Te-as ajuta cu cea mai mare placere , dar sunt incepator nu stiu inca nici hh diseq sal instalez ... Sorry, Eventual poate fi vorba si de codecuri...nu stiu

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu primesc ajutor?

  9. #9
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    EU am driverul 4.3.2 am instalat diseq1.9 asa cu scrie aici. Am reusit sa misc hh-ul problema este ca l-am mutat de pe astra 19.2 pe Hotbird 13 , iar dupa ce am dat o scanare pe HB 13 de si avea semnal nu-mi inregistra programele, trecea ma departe la scanare, AM revenit pe astra si nu mai vedea programele pe care le aveam inainte(adica aveam semnal dar nu vedei imaginea efectiv). REZOLVARE?Question
    Nu stiu care e problema, suna ciudat, atat stiu ca la ALT-DVB ii dau sa scaneze si nu gaseste multe canale si raman memorate "(emply) SID ...." dar asta doar cateodata si se rezolva daca rescanez din nou dupa cateva minute, se mai intampla sa nu gaseasca, dar in legatura cu DiSEqC nu stiu de ce iti face asa. incearca 4.4.0 si linkurile de mai sus cu SkyNET.sys-ul modificat, poate atunci.

  10. #10
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma puteti ajuta? daca nu m-am exprimat exact spuneti ce detalii mai vreti, pot alimenta motorul HH altfel decat prin ss2? spuneti-mi de ce am nevoie.

    alta problema dar de soft de data asta, de ce cu DiSEqC v.19 nu merge sa misc motorul spre est doar prin "Drive Motor East"? Daca dau la "Goto Angular Position" sa mearga spre est sta pe loc iar spre vest se duce daca ii dau de ex 25grade West, prin optiunea Drive Motor East/West merge in ambele directii.

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot alimenta motorul HH altfel decat prin ss2? spuneti-mi de ce am nevoie.
    o vizita la un magazin de specialitate ar rezolva problema.exista pozitioner
    pentru motoare h-h.

  12. #12
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am nevoie, merge si asa dar ma deranjeaza monitoru putin, nu-s io expert dar cu cablu pus la ss2 si cu motorul tremura imaginea la monitor, fara cablu nu tremura, cu cablu si fara motor iar nu tremura. erau ceva in legatura cu motoarele astea ca necesita 350mA sau ceva de genu, care ma lamureste si cu chestia asta. daca chiar e nevoie poate trec pe la magazin, dar nu cred.

  13. #13
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alta problema dar de soft de data asta, de ce cu DiSEqC v.19 nu merge sa misc motorul spre est doar prin "Drive Motor East"? Daca dau la "Goto Angular Position" sa mearga spre est sta pe loc iar spre vest se duce daca ii dau de ex 25grade West, prin optiunea Drive Motor East/West merge in ambele directii.
    am rezolvat, am uitat sa pun pe Moteck SG2100 la "Configuration" in DiSEqC v1.9, oricum nu era asa mare problema, acum merge bine cu "Goto Angular Position"

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Medox,monitorul nu e alimentat de la sursa calculatorului.
    Ai cumva Skystarul in slotul PCI de langa cel AGP?
    Problema ta s-ar putea rezolva si cu un Digibox(Intefata pentru comanda monturilor H-H DiSEqC 1.2)
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  15. #15
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca monitorul nu-i alimentat de la sursa stiam si eu dar imaginea vine de la placa video, poate acolo e ceva cu vga-ul ce nu se-mpaca cu motorul, fara motor nu tremura imaginea la monitor si cu el tremura, daca scot cablul din skystar2 nu mai tremura nimic. ceva legatura clar ca are, si da, ii pe PCI si se afla sub AGP, la majoritatea e asa ma gandesc, nu e pci express, doar pci simplu si agp 4x.

    calculatorul merge bine, chiar nu e diferenta de performanta, totul e ca si fara motorul hh doar ca tremura imaginea la monitor, m-am gandit si la varianta ca nu are placa video deajuns curent, poate ii asa, dar jocurile merg foarte bine si totul e ca fara motor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ***Dreambox + Diseqc 4x1 + Motor*** :-)
    By Spaceman in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2006, 08:25
  2. SG2100 DiSEqC Motor
    By chinchu in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st June 2006, 01:54
  3. Ce stiti despre SS2 si HH strong 2100?
    By nickey1234 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 21st February 2006, 16:54
  4. Probleme cu motor HH 2100
    By orlandosro in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 17th February 2006, 22:10
  5. Schema Pozitioner Strong SRT DM 2100
    By valentin in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2005, 20:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top