Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: unde e DTH-ul ?

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default unde e DTH-ul ?

    hai fratilor cum a fost semnalul &calitatea la DIGI, FOCUS ,MAX,BOOM..pentru cei din Bucuresti si imprejurimi...[img][/img]
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  2. #2
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: unde e DTH-ul ?

    Quote Originally Posted by liviusky
    hai fratilor cum a fost semnalul &calitatea la DIGI, FOCUS ,MAX,BOOM..pentru cei din Bucuresti si imprejurimi...[img][/img]

    Liviule nu stiu daca te-ai uitat pe National TV sa vezi ce potop este la Bacau. Vreau sa-ti spun ca pe UPC ( cablu) toate programele erau moarte. La digi sa stii ca unele dintre ele mergeau , nush care TP-uri

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Ploiesti pt cam o jumatate de ora nu s-a vazut absolut nmic, pe absolut nici un satelit.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la Bucuresti..a fost jaleeee pe virful minifurtunii..no signal pe kit
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe virful acestei minunate ploi de vara..no signal la KIT....
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Ploiesti pt cam o jumatate de ora nu s-a vazut absolut nimic, pe absolut nici un satelit.
    N-are rost sa fac un clasament al ordinii in care au picat si al "revenirilor online" totusi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi , pe la ora 18 , am fost si eu la un stand "Boom TV" , unde am constatat ca era ecranul negru , urmat de imagini statice cu macro-blocuri pe HBO(din cauza norilor).Chestia e , ca la mine acasa , Digi tv mergea fara probleme la aceeasi ora.
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bucuresti, ploaie puternica, cu antena de 1,8M = DigiTv ecran negru...
    Salut Prieteni!


  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da Focus Sat? Sunt foarte curios pentru ca eu nu am cum sa ma uit la focus Sat ca sunt acasa pe cablu dar sambata trecuta a picat procinema si inca alte programe.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ All


    Acum intra Fanta si spune ca la el a functionat normal
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Romania
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Targoviste situatia a fost asaIGI a picat primul,urmat la scurt timp de MAX (ultimul tp care a cazut a fost cel de pe W2).Interesant e ca Boom public se mai vedea inca(45-50% semnal),cand celelalte DTH murisera!
    HSS1120;HSS1160;Humax Digi+;Maxtv;Focussat;ant.off.1,2mAl;Twin Lnb Titanium;ant.off.1,6mAl 62E-30V;Invacom;act.18'';poz.SRT V50;SRT 6355;WF-5lnb;SATLOOK Digital NIT;DM7020-S;SS2;DVB-T

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky
    deja nu va mai suport
    in urma cu cativa ani "tzipati" ca nu avem un DTH made by Romania, acum avem dar voi va adunati ca "tzatzele" si "barfiti" ca de ce nu e mai bine

    mey, in GERMANIA daca e "furtuna" nici ASTRA nu se vede
    Sambata daca la astral tv cablu a picat si aia au antene de peste 2 m apoi la DTH cu 60-90cm la oare ce se asteapta? Treceti in banda c si nu o sa aveti probleme.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky
    in GERMANIA daca e "furtuna" nici ASTRA nu se vede
    Corect !

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digitech
    La Targoviste situatia a fost asaIGI a picat primul,urmat la scurt timp de MAX (ultimul tp care a cazut a fost cel de pe W2).Interesant e ca Boom public se mai vedea inca(45-50% semnal),cand celelalte DTH murisera!
    asta da idee, ptr un spot publicitar... "Gustere gustere..la noi se vedere si pe ploaiere... Fraiere Fraiere"..in banda c cu polarizare circulara, deci.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  15. #15
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astazi Sambata 03.06.2006 ora 20.40 doar MAx-ul mai misca restul "ecran negru"
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB MTI - De unde?
    By bilyirita in forum Shop
    Replies: 7
    Last Post: 14th May 2006, 19:50
  2. RS 232 de unde?
    By u196 in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 1st May 2006, 21:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top