Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Central Europe
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar2/ProgDVB

    Unde anume e greseala ? Sau poate nu procedez eu corect!?
    Nu reusesc sa deschid D+ si SkyIt. Am introdus noile plugins ale lui Mach1, imi apar de altfel in Plugins: krasnal.dll , seca2, yanksee, conax.
    Am incercat sa le deactivez , sa le activez pe rind , sa inchid si sa deschid ProgDVB.Nimic . Toate FTA -urile merg ; merge deasemenea ****** si viaccess. ProgDVB este 4.47.3 iar ca driver am 4.30 de la Technisat.
    Pe toti satelitii am semnal mai mare de 90%. Deci asta nu este problema.
    Poate cineva sa ma ajute?
    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarca in directorul PROGDVB S2emu 1.12 cu toate fisierele aferente (le gasesti la http://dvb.lv/index.php). Poti sa incarci acolo si CAPI 07 si ultimul softcam.key. Trebuie sa mearga. Succes.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mach1 unu face plugin-uri! Eventual face fisiere cu chei pentru diferite emulatoare!
    Pentru S2emu verifica sa ai in radacina programului Progdvb (C:/ProgDVB/...) fisierul SoftCam.Key actualizat!
    Pentru plugin-ul Capi 0.7 ar trebui sa mai ai un fisier Key.bin de asemenea in acelasi loc cu SoftCam.Key (ai grija si la ortografie)
    Ca sa deschizi Seca2 ar mai trebui sa ai si tablelele hash si fisierele EEP, Ram si Rom de tipul bin.
    Dar toate astea le gasesti in arhive de genul S2emu_1.1_full

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Central Europe
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult , aveam inainte totul in ProgDVB dar se pare ca nu era versiunea actualizata!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to broadcast channels from Progdvb installed on skystar2
    By iqbalbhawana in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 03:45
  2. Replies: 11
    Last Post: 27th December 2005, 11:10
  3. dvb skystar2
    By pioneer lhr in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2005, 11:45
  4. ss2 -skystar2
    By kenwello75 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 16:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top