Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default DUPA PACH CONCORD 4355EVO NU MAI COMUNICA

    AM O MARE PROBLEMA! AM BAGAT PACH CONCORD PE 4355EVO SI MERGE!DAR VREAU SA FOLOSESC TOTUSI SI CAMUL SI CARDURILE CARE LE-AM CUMPARAT.AM INCERCAT SA BAG SOFUL ORIGINAL DAR NU MAI COMUNICA CU NIMICSTIE CINEVA CEVA?
    MULTUMESC!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am strong dar se pare ca numai un JTAG (daca strong are asa ceva) te mai salveaza sau sa mai astepti poate apare o alta versiune de concord care sa te salveze... pana atunci cartele si cam-urile stau fain in vitrina
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Firmware restore

    Aveti in sectiunea STRONG o procedura de restaurare firmware de tip ( dump flash ) dupa un patch concord ! Procedura contine o imagine flash 4125 de 1 Mb ... restaurati-o pe aceasta si apoi cu DnUp Integra pe cea dorita ! Eu am folosit aceasta procedura ce-i drept in cazul unui 4125 si a functionat !

    - scoateti STB din priza
    - conectati PC-STB cu cablul null modem
    - porniti procedura de pe PC
    - introduceti STB in priza

    uneori manevra a trebuit repetata pentru ca cele doua sa poata comunica ! Bafta !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult am sa incerc si solutia asta!Speram sa mearga!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mihaip

    Multumesc mult, merge perfect!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    an scris restore a comunicat dar acu nu mai comunica cu nimic! poate trebuie un loader pt 4125 acu

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu cand il bag in priza se aprinde numai ledul rosu si nu porneste!Nici nu comunica cu nimic nici cu restore nici cu pach.

  8. #8
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]
    -Iaca asa am patit shi eu shi acuma :
    http://www.zackyfiles.com/index.htm
    o sa imi fac o interfatza jtag sa reinvii flashul
    (nu-i asa ca e tentant sa te joci !?)

    ))))))))))))))))))))))))) ((((((((((((((((((((((((((((

    Sal'[email protected]

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355

    Daca esti din Bc, lasa-mi pm cu nr de telefon. Poate reusim sa-l reinviem!
    RESPECT!
    3x DM 500s,1x IPBOX 200s, 2x DM 800, 1x DM800SE, 4x Kathrein UFS910,1x K1 UHD, 1x Freesat v7 Combo, 1x DM 8000,1x DM 7020,Kendo 1200HD, Kaon 100.. Foocus, Dish Tv, Freeeeesat.. + o caruta de ligheane

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai oameni buni !

    Mai oameni buni ... daca aveti un led rosu aprins ... sa stiti ca ala nu arde de capul lui ! este comandat de procesor dupa ca s-a facut primul pas de boot ! si indica starea STAND-BY .... cum dintr-un motiv oarecare boot-secundar si / sau aplicatia nu pornesc ... bazati-va pe faptul ca boot-ul este activ si repetati manevra de recover ... pana cand PC si STB reusesc sa se sincronizeze ! In mod normal dupa manevra de recover ar trebui sa va puteti conecta si cu DnUp Integra si sa puneti firmware original !

  11. #11
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    sal'[email protected]
    @mihaip -deci -nu poate fi vorba de bootloader dus atata vreme cat ledul rosu e aprins?
    (eu am repetat de cel putin 10 ori restore bat-ul shi chiar dnup integra)
    ?

    Sal'[email protected]

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!Ok azi imi fac interfata jtag,stie cineva care e test pointu la strong 4355evo,a facut cineva?Unde trebuie lipite firele de la interfata?Si ce imagine de flash tre sa bag in el,ca sa-l pornesc?

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Salutare fetelor,sa stiti ca daca vreti sa va mearga bine patchul 4355e CONCORD fara probleme,nu mai tot introduceti alt patch peste altul,ca flash receiverului e pe ,,jumatate bushit" e normal sa apara errori de genul:imposibilitatea utilizarii disecq-ului,semnal aiurea,decodare intarziata si restarturi din senin,cauza este ca si prin revenirea la softul original tot mai raman ramasite chiar daca el iti arata ca totul a revenit la loc,eu am scapat de acest lucru prin INLOCUIREA FLASH-ULUI CU ALTUL NOU( pe strong 4125e),asta am vazut pe 4125e cand am pus patch-ul CONCORDE VERS.2 si mi-a mers perfect TPS+MULTIVISION,ORF,MTV-URILE SI O PERIOADA TV CABO,deci concluzia.

  14. #14
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sorsoft interfata jtag a fost testata de mine pe seria strong 4xx5e si merge, softul recunoaste reciverul si procesorul acestuia.Iti recomand o conexiune paralela care merge perfect atentie in momentul in care rescrii bin-ul sa nu il scrii peste bout-loader ca este mai greu de recuperat dupa daca te intereseaza schema interfetei zi-mi.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    bacau
    Posts
    51
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchdro
    sorsoft interfata jtag a fost testata de mine pe seria strong 4xx5e si merge, softul recunoaste reciverul si procesorul acestuia.Iti recomand o conexiune paralela care merge perfect atentie in momentul in care rescrii bin-ul sa nu il scrii peste bout-loader ca este mai greu de recuperat dupa daca te intereseaza schema interfetei zi-mi.
    Daca ma poti ajuta?!te rog stau de 2 zile fara sat! Pune te rog pe mail [email protected] schema si informatiile!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STR 4355evo restaurat dupa Concorde
    By florinp2 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 22nd December 2005, 01:54
  2. un pic de ajutor, concord pach, viasat
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2005, 16:47
  3. Viasat, ajutor, pach concord
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2005, 16:44
  4. pach concord
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 11th February 2005, 17:59
  5. Replies: 7
    Last Post: 31st January 2005, 14:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top