Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: ALT-DVB

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default ALT-DVB

    Unde pot gasi instructiuni de utilizare pentru ALT-DVB si ce mai trebuie instalat ca sa si functioneze. Vreau sa trec pe asta de pe PROG DVB ( sunt diferente majore )

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gasesti aici: http://www.********.com/f2/viewtopic....9c50afd666bf86 Poti sa incepi cu prima pagina si continua cu celelalte fiindca sunt destule explicatii privind modul de utilizare al acestui program precum si problemele cu care s-au confruntat diversi useri in folosirea lui . Eventualele nelamuriri le poti posta acolo .

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai deschid un nou topic vreau sa ma pling ca de vreo saptamina dupa ce inchid AltDvb-ul imi ramine totusi in Task manager,iar daca il deschid de 20 de ori de 20 de ori ramine si in Task Manager.Exista vreo smecherie pe care nu am dibuit-o eu?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    suceava
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ALT-DVB

    Quote Originally Posted by white2
    Unde pot gasi instructiuni de utilizare pentru ALT-DVB si ce mai trebuie instalat ca sa si functioneze. Vreau sa trec pe asta de pe PROG DVB ( sunt diferente majore )
    de pe www.scaistar.com iei ALT-DVB whit instaler si ai totul gata facut si informatii
    bafta eugenpuiu

  5. #5
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Major
    Ca sa nu mai deschid un nou topic vreau sa ma pling ca de vreo saptamina dupa ce inchid AltDvb-ul imi ramine totusi in Task manager,iar daca il deschid de 20 de ori de 20 de ori ramine si in Task Manager.Exista vreo smecherie pe care nu am dibuit-o eu?
    Incearca sa-i dai in coltul din stanga sus clic dreapta si close si vezi ce se intampla , daca-i la fel dezinstaleaza si instaleaza din nou fara sa-i faci setari in plus.

    S'altare si s'ucces!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Major
    Ca sa nu mai deschid un nou topic vreau sa ma pling ca de vreo saptamina dupa ce inchid AltDvb-ul imi ramine totusi in Task manager,iar daca il deschid de 20 de ori de 20 de ori ramine si in Task Manager.Exista vreo smecherie pe care nu am dibuit-o eu?
    Daca ai mai multe pluginuri in AltDVB, incearca sa lasi cate un plugin pe rand...si vezi daca tot asa face...poate e unu din ele...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AVO! graph error(5001)no graph file(GRF/XGR/GRS9please configure direct show!
    cum se rezolva problema? mercic,nirolf

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    AVO! graph error(5001)no graph file(GRF/XGR/GRS9please configure direct show!
    cum se rezolva problema? mercic,nirolf
    Dai click dreapta pe imagine ( unde ar trebuio sa fie) apoi click pe cs si alegi in toate cele 6 casete audio 3 si video 3 optiunile care se potrivesc.Le iei pe rand daca nu stii pe din afara.
    Bafta !

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alegind DVB_ElecardVMRbyScaistar.COM.GRF m-am ales cu imagine.sune
    tul apare pe unele programe pret de 2 secunde dupa care dispare.deci...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mm7163 si fara pluginsuri se comporta la fel!
    @bilibistrocu idem (incerc faza cu dezinstalarea)

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    alegind DVB_ElecardVMRbyScaistar.COM.GRF m-am ales cu imagine.sune
    tul apare pe unele programe pret de 2 secunde dupa care dispare.deci...
    Tocmai asta este si problema mea . Cei din forum mi-au spus sa schimb sau sa descarc niste graph filtre . Acum descarc niste drivere pentru placa video ASUS A9200. ( asta am eu pe PC )
    Daca rezolv problema am sa o postez

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine a inceput sa mearga dupa restartare.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut deja 3 nopti albe dar tot nu merge alt dvb-ul , am descarcat mega pack-ul cei drept parca prog-ul merge dar ce sa fac
    imi scrie ca diseq 1.2 nu e compatibil cu driverul, ba ca memoria virtuala e prea mica, IN AVO,AV1 si AV2 trebuie sa bag ceva ca sunt fisiere goale

    Acum cateva zile am dezinstalat power DVD -ul sa fie asta vreo problema ?
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @white2

    descarca mai intai de aici http://www.********.com/uploadget.php?id=13567 care arata cum sa-ti construiesti un graph. Mega codecurile nu te ajuta pt receptia DVB. Aici ai nevoie doar de decodorul mpeg2. Faptul ca ai dezinstalat powerdvd nu conteaza decat daca vrei sa folosesti filtrul mpeg2 de la cyberlink. In tutorial am scris de cel de la nvidia care mie mi se pare cel mai bun si mai stabil avand placa video nvidia. Asta deoarece filtrul grafic lucreaza in tandem cu driverul placi video. Deci pt mpeg2 nu-ti este de nici un folos alte codecuri gen mpeg4 (divx, xvid, etc) iar ca preferinta eu de vreo 3 ani folosesc numai K-Lite codec pack si nu am probleme.
    Teacher

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu merg pe intervideo audio si video graph codecul lam gasit in cole mega pak la mine merge fara probleme si am facut capturi super
    vas1234

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top