Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default UPS! Patch 4355evo Concord TPS CYFRAPOLSAT merge pe 4155Evo?

    Patch-ul 4355evo Concord TPS CYFRAPOLSAT

    de la sectiunea RDI Strong Files

    http://www.********.com/uploadget.php?id=7693

    merge si pe 4155 Evo,
    asa cum a mers si binecunoscutul patch pentru 4355 mai vechi?

  2. #2
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze ca am pus topicul asta,dar din titlul topicului in care se amintea de acest patch nu scria nimic de faptul ca merge pe Strong,seria 4xxx.

  3. #3
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dragonlexus.
    Te rog sa folosesti celalalt topic la care deja se discuta aceste lucruri.

    Have Fun

  4. #4
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok!
    Scuze!
    Puteti sterge acest post!

  5. #5
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca ultim post reply:
    Merge perfect pe 4155 evo. Probat.

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am probleme cu sonorul pe 4155E cand folosesc noul pack Concord de ce?
    Va rog ajutor!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchdro
    Am probleme cu sonorul pe 4155E cand folosesc noul pack Concord de ce?
    Va rog ajutor!
    ce desface noul pach ?cumva si tv cabo? mersi!
    VuSolo2...VU+duo. digi/upc ..si instalez antene in Dublin..
    http://www.adverts.ie/showproduct.ph...=75301&cat=500

  8. #8
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pelisor sincer nu am incercat deoarece oalamea nu este fixata pe hispasat
    am facut doua receptoare 4155E Hotbuird-ul era ok restul nu am incercat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. patch strong 4355evo
    By INOCENTUL in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st March 2006, 11:15
  2. Patch Concord
    By bogdansat in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2005, 18:02
  3. DUPA PACH CONCORD 4355EVO NU MAI COMUNICA
    By sorsoft in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 23rd February 2005, 16:18
  4. Cum transfer datele din STRONG 4155Evo in STR 4355Evo?
    By vatanasiu in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 26th December 2004, 16:30
  5. NOUL PATCH PT 4155EVO(TV CABO SI POLSAT)
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2004, 15:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top