Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default A inceput aerisirea ?

    E adevarat ca UTV, DDTV si Viasat Explorer se mai vad doar pe TP 7, iar celelalte dubluri de pe acest TP (7), au fost scoase ? (Nu pot verifica acum )

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ora asta se vad inca perfect pe tp.vechi...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zozosat
    La ora asta se vad inca perfect pe tp.vechi...
    Cum pot afla ce programe sunt pe TP1, 2, 3, etc si cum pot scana TP7?
    Va multumesc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in lista de canale, pe partea dreapta a ecranului apar frecventele pe care sunt canalele. iar TP7 poti scana daca te duci in MENIU, INSTALARE, TP Scan si acolo tastezi la frecventa (nu-ti fie frica, frecventa pe care tastezi se va pastra, iar noua frecventa tastata se va memora pe o nou pozitie) 12607, la polaritate alegi Horisontal iar la FEC 27500. Dupa acesta selectezi scanare. Insa atentie: in acest moment (la mine cel putin) nu exista semnal pe TP7.

  5. #5
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    in lista de canale, pe partea dreapta a ecranului apar frecventele pe care sunt canalele. iar TP7 poti scana daca te duci in MENIU, INSTALARE, TP Scan si acolo tastezi la frecventa (nu-ti fie frica, frecventa pe care tastezi se va pastra, iar noua frecventa tastata se va memora pe o nou pozitie) 12607, la polaritate alegi Horisontal iar la FEC 27500. Dupa acesta selectezi scanare. Insa atentie: in acest moment (la mine cel putin) nu exista semnal pe TP7.
    Confirm si eu! Nu exista semnal..

    TP 7 se pregateste..

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady18
    Confirm si eu! Nu exista semnal..

    TP 7 se pregateste..
    ...... da, dar se pregateste pentru CEHI si nu pentru noi (cel putin asa sustin angajatii de la tehnic DIGI). Intrebati si voi la 0314004001 (apoi tasta 4 ) si vedeti ce spun baietii despre TP7 de la DIGI. Eu am avut o problema tehnica si printre altele am intrebat si de noul TP aflat in teste si asta a fost raspunsul lor ...
    ROMANIA ... te pup !

  7. #7
    aleksutz
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by sandy
    Quote Originally Posted by ady18
    Confirm si eu! Nu exista semnal..

    TP 7 se pregateste..
    ...... da, dar se pregateste pentru CEHI si nu pentru noi (cel putin asa sustin angajatii de la tehnic DIGI). Intrebati si voi la 0314004001 (apoi tasta 4 ) si vedeti ce spun baietii despre TP7 de la DIGI. Eu am avut o problema tehnica si printre altele am intrebat si de noul TP aflat in teste si asta a fost raspunsul lor ...
    Hai sa-ti zic eu ceva despre cei de la call-center, de la tehnic, etc, de la DIGI. Sunt prosti. Prosti informati. Si dau raspunsuri, pe care deseori nu le gandesc, ca sa scape mai repede de convorbirea telefonica cu abonatu. Cand pe Forumu asta se vorbea despre aparitia unui nou receptor, cei de la tehnic, fie habar nu aveau de el, fie ca nu puteau sa divulge un asa mare secret, pentru ca la intrebarea mea au negat si au ramas surprinsi.

    Cei care citesc forumu asta sunt mult mai bine informati despre DIGI decat cei de la call center. Daca nu credeti, antrenati intr-o discutie , un personaj care lucreaza acolo, si o sa va convingeti singuri.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fanta spunea ca TP 7 e pentru Romania, eu chiar am semnalat ca acest TP nu va avea nici canal PPV, si am mai spus ca pentru RCS mai importanti sunt noii abonati din centrul Europei


    P.S. Totusi, poate nea caisa de la Call Center a crezut ca vorbesti despre TP6

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sandy

    ...... da, dar se pregateste pentru CEHI si nu pentru noi (cel putin asa sustin angajatii de la tehnic DIGI). Intrebati si voi la 0314004001 (apoi tasta 4 ) si vedeti ce spun baietii despre TP7 de la DIGI. Eu am avut o problema tehnica si printre altele am intrebat si de noul TP aflat in teste si asta a fost raspunsul lor ...
    @Fanta

    Ai ceva informatii, au schimbat planurile baietii sau cei de la tehnic nu stiu ce vorbesc ?

  10. #10
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noul transponder la care faceti voi referire mai este numit de anumite persoane "transponderul 6" pentru ca este al sase-lea tp cu polaritate orizontala.
    Acest nou TP este destinat in exclusivitate abonatilor din Romania!
    Vor fi catave canale noi in grila (nu super bombe) dar cel mai important este aerisirea celorlalte transpondere ceea ce va duce la o imbunatarire evidenta a calitatii semnalului.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vreau sa fiu carcotas, insa va duce la imbunatatirea evidenta al calitatii imaginei nu? semnalul nu prea este influentat de cate canale sunt/TP pentru ca chiar cu canale mai putine transportul tot pe 27500 se va face

    Oricum, daca apar AXN Sci-Fi si Eurosport 2, eu sunt multumit.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Acest nou TP este destinat in exclusivitate abonatilor din Romania! ...dar cel mai important este aerisirea celorlalte transpondere ceea ce va duce la o imbunatarire evidenta a calitatii semnalului.Fanta

    Si cand ma gandesc ca Piciul isi pierde "painea"...Da' gasim noi altceva de comentat...
    Salut Prieteni!


  13. #13
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cat dureaza aceasta "aerisire" si cand vom vedea noutatile de la digi?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Noul transponder la care faceti voi referire mai este numit de anumite persoane "transponderul 6" pentru ca este al sase-lea tp cu polaritate orizontala.
    Acest nou TP este destinat in exclusivitate abonatilor din Romania!
    Vor fi catave canale noi in grila (nu super bombe) dar cel mai important este aerisirea celorlalte transpondere ceea ce va duce la o imbunatarire evidenta a calitatii semnalului.

    Fanta
    FANTA ma bucur ca te am cunoscut de pe fotografia din Viena . Vai ce lume vesela era acolo. I-mi pare rau ca nu eram si eu acolo.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany
    Stie cineva cat dureaza aceasta "aerisire" si cand vom vedea noutatile de la digi?
    Mai mare pacatul pentru Digi sa plateasca un transponder nou (TP7) ca sa transmita, de atata timp, doar programe dublate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A inceput sa cada cryptoo ?
    By pytonu in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 22nd September 2006, 18:57
  2. TeleTransilvania a inceput emisia
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2006, 17:46
  3. Au inceput restrictiile si la Focus Sat
    By crirem in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 24th January 2006, 15:29
  4. alt-dvb la inceput de an ...
    By bogdani in forum Placi DVB
    Replies: 18
    Last Post: 18th January 2006, 00:41
  5. Rearanjarea a inceput..... ??
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th August 2005, 14:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top