Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS CYFRA POLSAT cu patch Concord

    Incredibil dar se vede HBO din Cyfra pe un srt4355evo !
    Patchul Concord este in sectiunea Strong Files !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355 evo

    Pe 4155 evo merge? D+ ? Se pare ca incepe sa dea semne de viata Strongul! Sincer nu ma asteptam sa mai vad un parch pentru 4xxx. Ce sa insemne oare?
    3x DM 500s,1x IPBOX 200s, 2x DM 800, 1x DM800SE, 4x Kathrein UFS910,1x K1 UHD, 1x Freesat v7 Combo, 1x DM 8000,1x DM 7020,Kendo 1200HD, Kaon 100.. Foocus, Dish Tv, Freeeeesat.. + o caruta de ligheane

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip
    Am si eu cateva intrebari:
    1. L-ai testat? Merge k-lumea pe toti providerii?
    2. Are si minusuri, si daca da, care?
    3. Daca-l instalez, pot sa revin apoi la un soft oficial prin update prin satelit?
    4. Unde gasesc un "how to" detaliat pt instalare?
    Multumesc anticipat.

    gompo

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA merge excelent !

    DA patchul merge excelent ! pe HBO fara nici o intrerupere !
    SE poate reveni prin DnUpMan Integra la firmware original !

    - conectezi PC-STB cu cablu null-modem
    - lansezi update1 daca esti pe Com1
    - STB pornit pe FTA sau in Stand-by
    - vor apare un numar de mesaje urmate de o pauza cca. 1 minut
    - dupa care incepe procedura de transfer efectiv
    - la sfarsit se restarteaza singur pe Hotbird si TPS !

    Deocamdata am testat noutatile ... bug-uri or fi ... dar placerea de a deschide un pachet pana acuma interzis sau accesibil doar premiantilor .... merita !

    Mihai

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DA merge excelent !

    Quote Originally Posted by mihaip
    DA patchul merge excelent ! pe HBO fara nici o intrerupere !
    Deocamdata am testat noutatile ... bug-uri or fi ... dar placerea de a deschide un pachet pana acuma interzis sau accesibil doar premiantilor .... merita !

    Mihai
    dar faptul ca deschide si $kyIt (evident, doar ce a ramas in $2) nu este o noutate?

  6. #6
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim MihaiP.Totul e OK.
    Nu mai aruncam Strongurile!
    barbone

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da intradevar merge si s**a2 cyfra si D+ testat doar pe 11318 V pt ca numai pe ala am semnal in si cred ca merge sI skY dar nici acolo nu am semnal.Pana acum nu am reusit sa deschid tv Cabo dar inca lucrez.
    Merci mult Mihaip!

  8. #8
    Pe aici,de la inceputuri. Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Pitesti ,Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe hispasat merge la cineva?
    barbone

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare mie sau softul asta "bengos" nu mai vede CAM-urile de nici o culoare?

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Derivare ...

    Este evident ca la originea acestui patch se gaseste batrinul soft de 4125 ... trecut de la clasic la evo ! ... dar ceea ce stie parca e mai mult decat ceea ce nu poate !... si cand nu ne-a mai place ... exista calentoarsa ! pentru cei cu srt4xxxEvo este o gura de oxigen ! mai ales ca stie si TPS cat o mai fi tinind si asta ... Aproape Hotbird total !

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default x

    Merge si pe 4125 Evo?

    Ca sa nu mai stic un Strong...

    Mersi
    dm500

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pentru 4125 ....

    Pentru 4125 nu stiu ce sa zic ! chiar daca incerci nu se intampla nimic grav ! o sa-ti umpli dupamiaza cu manevre de scriere de soft ... in cazul cel mai rau ! asa ca miskaaaa ! da-i bataie

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rar ma minunez de ceva la STRONG. Dar sa sti ca patchul asta este FENOMENAL ... Am ramas practic socat ...

    Pana acum merge tot ce trebuie sa mearga SUKA2

    D+
    Cyfra
    Sky
    TPS
    .... and other stuff

    Ma duc sa-mi mai dau cateva palme si sa-mi bag capu inca o data in galeata cu apa ... ca totusi cred ca nu vad bine ...

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu siguranta fiekre dintre noi se bucura de acest nou patch....o mana cereasca pt devoratori de sateliti..totusi patchul are si bug-uri. spre exemplu la mine.

    1.Pornirea lui se face in mod 16:9 de fiecare data
    2. daca pornesc receiverul pe un canal de pe astra zice ca nu am semnal (prob de diseq 1/2)
    3. Cand ti-e lumea mai draga se reseteaza
    4. Decodeaza foarte greu anumite pachete sau deloc in preview

    o alta prob nu stiu cum pot edita keyle din el, Seteditevolution, Keymaker nu comunica cu STB

    din tastatura nu stiu unde se afla AB SAT de ex sa ii pot pune key noi! unde le salveaza?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armandino

    Ai reusit sa pui patchu pe 4355 evo ala pe care nu mai puteai patch vechii?

    La mine mere bine deocamdata. Nu poti trimite settings si keys ca la softul vechi, deoarece CONCORDUL este facut pe alta FUNDATIE ...

    Pentru editare key cu telecomnada se face usor cu "MENU" + "BUTON ROSU" ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. patch CONCORD str4155 EVO
    By niku_1988 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th June 2006, 00:53
  2. Patch Concord
    By Guess Who in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 8th December 2005, 23:10
  3. Comanda montura H-H cu patch concord
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 8th September 2005, 22:42
  4. Pentru patch Concord ! TPS key !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 16th May 2005, 17:49
  5. Patch Concord
    By bogdansat in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 12th March 2005, 18:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top