Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    Parola este: algerie .Atentie nu am testat!
    @frocus stii ceva sigur?
    Din pacate nu pot sa testez - n-am nici un receptor Str 4x55 Evo.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Thnks !

    Multzam prietene ! (@Frocus)
    Patchul Concord chiar merge ! TPS OK ! cyfra(s2) ! NAGRA (POLSAT) !
    Mai rau sta cu scanarea canalelor ! poate mai are si alte bube dar ... s-a spart gheata ! Merge pe srt4355evo !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iar Concordu diseqc 1.2 functional? nu cred...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mai omule ...

    Mai omule tu nu vrei sa vezi un pic de HBO din CYFRA ?

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default din cate stiu eu ....

    Din cate stiu eu patchul 4155/4355 este comun ! dar eu am testat pe 4355 ! Procedura este ceea cunoscuta ... totul e sa ai rabdare 1 minut si sa nu intri in panica atunci cand dupa start face pauza ... va continua si totul va fi OK !

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca receptorul a fost odata deja patchuit si iar soft original si acu punem asta n-are nmic?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Fara grija !

    FLASHUL n-are tinere de minte ! uita de fiecare data ce-a fost inainte ! totul este sa nu alterezi loaderul ... si asta nu se intampla !

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebare:
    Am un 4155 Evo care initial nu era patchuit si la un momendat a ramas fara semnal. Pur si simplu mu mai vede semnal. Am incervat sa pun patchul cel de 4155 si tot degaba lipsa semnal. Acu are iar un soft original. Care sa fie buba cu el de nu vede semnal? Aveti vreo idee?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu cred ...

    Ceea ce zici tu arata ca ai o defectiune ! de tunner sau LNB ! du STB la un service sau la un amic si verifica-l pe o alta antena ... daca merge ... schimba LNB-ul sau verifica cablul si mufele ! daca nu ... e de rau !

    Bafta

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mo am verificat si la mine pe antena iti dai seama ca nu-s venit cu pluta, e doar de la receiver toata buba. L-am dus la Mondo Plast ca de la e a fost cumparat si s-au scos ca nu mai e in garantie de cateva zile si oricum nu mai au numic din gama 4X55 Evo cu ce sa mi-l fi schimbat daca chiar mai era in garantie. Dornta mea era sa-l repare dar se pare ca service-ul la aceasta fierma c-am lasa de dorit. N problem o sa-l duc la Amicul meu de la Peruvision si-l bag la ei in service. Eu am pus intrebarea asta cu lipsa semnal fiindca am avut o problema asemanatoare cu un 4155 care l-am dus la baietii de la Mondo Plast sa-l patchuiasca si cand l-am primit innapoi si ala era la fel fara semnal. Dupa ce i-au pus dinnou softul original i-a aparut si semnalul la reveiver. De aceea am crezut ca se poate rezolva problema si la asta cu un soft nou. M-am gadit ca la receiverele astea Strong au o buba cu vazutul semnalului in finctie de probleme de soft. Oricum TNX
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui softul oficial pe el si vezi ce se intampla....foloseste dnup integra. exista si un bin care decodeaza ceva tps_sky.bin...incearca cu ala...cand am avut probleme cu 4355 meu am folosit binul ala ... sa mai decodez si eu macar mtv-urile

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    patchul Concord merge ! TPS OK ! cyfra(s2) polsat
    receptorul a avut patch si acul l-am pus pe asta nou.
    Merge tot TPS-ul (pe care le prind, mai putin cele de pe superbeam)

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..de mers merge, e drept ... dar cred ca este ireversibil. Nu se mai poate pune versiunea originala Strong. S-au modificat "comenzile" intre orice program de download Strong si rec asa ca nici unul nu se mai intelege cu el. Asta e riscul.
    Nu prea vad cum se mai poate pune un alt patch in viitor... nici macar EvBootUp nu mai stie ce are de facut...

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... stai linishtit ! Eu am incredere in baietzii de la CONCORDE TEAM ca vor scoate ceva si pentru asta ...

    Bafta,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PIN 4355
    By clasix in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th January 2006, 00:16
  2. HELP!! S 4355
    By zaiclopz in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 26th November 2005, 00:14
  3. 4355 VS 4355 evo
    By mOBY2 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 18th September 2005, 20:43
  4. 4355 E ?
    By dragon65 in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2005, 12:43
  5. 4355 FTA
    By stelrob in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 9th April 2005, 12:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top