Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: TPS Fix

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS Fix


    S2emu 1.25 is out
    New in this version > TPS fix
    How to:
    put successively ancient and new codes >
    07c00 XXXXX (code1)
    07c00 XXXXX (code2)
    07c00 XXXXX (code3)
    07c00 XXXXX (code4)
    07c00 XXXXX (code5)...

    for codes need to find older versions of softcam.key or ancient keys
    good luck

    S2emu 1.25 here :
    Code:
    http://www.dvbskystar.com

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    dead sea
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks its fully working

    but dont know how long
    Und Tschüss!

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default requires user name

    requires user name and password what r they.?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    requires user name and password what r they.?
    what u're spekaing about?
    S2emu 1.25 zip file is password-free, idem for www.dvbskystar.com
    if a pass is required for the site, just hit F5 until it passby, or wait till it goes less loaded.
    if you downloaded an S2emu 1.25 with a password, get it again from the site written above.
    thanks its fully working

    but dont know how long
    you're welcome deutsh
    can you upload your softcam.key somewhere? mine still lacks some keys i think
    and i hope it will last until FIFA WorldCup ends

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    dead sea
    Posts
    190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i got the file s2emu.zip including the softcam and its working like hell

    u mean after fifa worlcup tps will come back to normal , BTW i hope after fifa polsat n tps will be available on all boxes.
    Und Tschüss!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    test

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mmnn..I dont understand. Where is wij the king latest post?

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Help please

    Im quite new to the satellite hobby and is still learning. I just wanted to ask how I could get tps transmission back. I have a technosat t1100. will the fix mentioned on this forum work on that? if it could, how could i do that?

    thanks a lot all!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lol...I deleted it SEEME because i found the Softcam.key file that i wanted
    thanx anyway for the care

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi wij the king, I wanted the same softcam key. can you lead me where you got it? thanks

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    many thanks m8...I'll try it when I get home.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I have a technosat t1100. will the fix mentioned on this forum work on that
    not at my knowledge, but if the fix appears to be ok (no new codes every week) so probably u should expect another version on different boxes

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks for the info. i will try to see how i could work the fixt out but just the same i would see if there are any new developments on this. thanks again

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default hi


    i'm new here guys, please tell me how to use the softcam key, since when i downloaded it, i either get a dll file or a registration entry file! knowing that the software i use to update my openboxF300 receiver uses a wsw extension file!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top