Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare despre MAX (zapping)

    De citeva saptamini am probleme cu schimbarea canalelor la MAX (zapping). Ca sa fiu mai precis cind trec de pe un transponder pe altul.

    A mai raportat cineva problema asta?

    Detalii:

    Imi apare fie mesajul "check card" fie "no signal" cu toate ca e semnal.

    Daca resetez STB-ul pot vedea canalul respectiv fara nici o problema.

    Folosesc in strong 4401 peTS1 am semnal 76% cu calitate 80% iar pe TS2 semnal 74% cu calitate 70%.

    Observatie:
    Am observat aseara ca ceasul/data de la TS2(12341) sunt undeva in Februarie. Iar ceasul/data de la TS1(12149) sunt ok. Nu stiu daca asest lucru are vreo legatura sau nu.


    Va multumesc anticipat.

    Florin

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca treci pe o alta frecvente decat frecventele MAX se intampla aceeasi chestie? daca da atunci probabil ca ai ceva probleme cu receptorul. daca nu, atunci poate sa fie si receptorul dar ai o sansa minima sa exista ceva probleme minime intre comunicatia intre cartela si receptor ... nu stiu nu sunt un expert in receptoare, dar eu cred ca ai probleme cu receptorul.

  3. #3
    I'm the truble man! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Bacau & Iasi .
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    daca treci pe o alta frecvente decat frecventele MAX se intampla aceeasi chestie? daca da atunci probabil ca ai ceva probleme cu receptorul. daca nu, atunci poate sa fie si receptorul dar ai o sansa minima sa exista ceva probleme minime intre comunicatia intre cartela si receptor ... nu stiu nu sunt un expert in receptoare, dar eu cred ca ai probleme cu receptorul.
    Receptoarele astea ( ma refer la STRONG 4401) sunt cam tampite. Am avut si eu multe probleme cu el .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...acelasi lucru (black screen) mi se intampla si mie de vreo cateva saptamani, doar cand sunt pe tp de la Wax...si se rezolva cu restart receiver. Mai nou uneori se blocheaza pe imagine si isi revine doar daca scot receiverul din priza...........anyone

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se intimpla numai pe frcventele MAX. Pt restul trasponderelor FTA de pe Sirius nu am probleme.

    Ce pot face totusi? Singurul lucru e sa mai reorientez antena dar sunt convins ca nu asta e solutia. Semnalul e ok.

    Orice sugestie este bine venita.... merci...

    Florin

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe de alta parte, daca e de la receiver sau card. Cum as putea sa le resetez/reinstalez pe ambele.

    Am incercat "factory settings restore" si am scanat din nou dar problema nu a disparul.

    Cum afltfel por reinstala receiverul?

    Se poate reseta cardul cumva?

    Folosesc un STR 4401 iar in cea se priveste cardul este un abonament pe un an la MAX inceput anul trecut in iulie.

    Multumesc anticipat pt orice sugestie.
    Florin

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le-am luat impreuna. Dar cocmai in august ajung in Ro .

    Florin

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok deci se pare ca e ceva pariticular in cazul sistemului meu.

    Stie cineva sa-mi spuna peste ce valuare a calitatii semnalului MAX-ul se vede fara probleme.

    la TS1(12149) am 80% caliate
    si
    la TS2(12341) am doar 70% calitate (asta sa fie problema?)

    Merci
    Florin

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe bune acum, problema se pare ca e serioasa.

    Toti cunoscutii mei din Cork, Irlanda au aceeasi problema (si folosim diverse STB-uri).

    Totul a inceput acum vreo 3 saptamini...

    Poate cineva se la MAX sa ia in consideratie problema asta?

    E ca si cum s-ar fi redus rata cu care se repata unele tabele/key in stream. Probabil ca sa umblat la carusel.

    Newsat, please please please, nu uitati de noi

    Florin

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna!
    Si la mine la fel, cu srt 4404...dar poti face un update la programul de receiver de pe www.strongsat.com. Acest lucru mi-a fost recomandat de catre reprezentanta strong ungaria. Mi-au spus ca au mai avut reclamatii de acest gen de la utilizatori, mai ales prin zapping multi feed.
    Configuratia mea este astra19-eutelsat16-hotbird si sirius. Cu 4 sateliti am inceput sa am probleme asemanatoare. ( mie mai scria check the card..)
    Mi-am facut singur update-ul la receiver, cu un cablu serial. Daca nu esti sigur ca il poti face, mai bine du-te la o reprezentanta strong de acolo sa-ti faca uppdate-ul receiverului.
    Situatia cu noul soft strong 4404 ( vs. 1.05 ) doar s-a ameliorat, mie mi se pare ca la max tv e ceva in neregula, intrucat prin zappingul multifeed rareori mi se mai intampla, dar la programele max inca mai am parte si eu de asemenea neplaceri, dar intr-o mai mica masura.
    Incearca update-ul...in ceea ce ma priveste, cand ma voi duce acasa in Romania, voi intreba specialistii de la max tv.
    Daca afli ceva, imparteste-o cu noi te rog!
    Salutari

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am astfel de probleme. folosesc atit echostar dsb 808 cit si nokia 9902.
    De n-as fi fost roman, as fi fost dac. De n-as fi fost dac, as fi fost trac. Si tot as fi luat parte la nasterea lumii!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am patit o alta chestiune: imagine blocata, adica aceeasi indiferent de postul pe care muatam si doar sonorul era al postului respectiv.
    normal ca am sters si am reinstalat tot. mi s-a intimplat la Echostar dsb 808.
    De n-as fi fost roman, as fi fost dac. De n-as fi fost dac, as fi fost trac. Si tot as fi luat parte la nasterea lumii!

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci Cata.

    Da, citeodata se mai intampla sa pierd imaginea in static mode (la citeva secunde dupa zap).

    Tot recent, de vreo 3-4 saptamini.

    Florin

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut o schimbare de soft la un receptor ce prezenta aceleasi simptome (4401) si nu am mai primit sezizari de la persoana respectiva.
    Incercati o actualizare de soft

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok merci.

    Eu am versiounea 1.01 si am vazut ca pe siteul de la strong exista versiunea 1.05

    O sa incerc un download de la PC-ul meu.

    Trebuie cumva deblocat flash-ul? sau merge direct. Nu am facut nici un download pina acum.

    Merci
    Florin

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare despre WAP.
    By Vasilis in forum RDI-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 12th December 2006, 18:57
  2. Intrebare despre Echolite 7xx
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 22nd September 2006, 21:29
  3. intrebare despre LNC - uri
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th March 2006, 09:58
  4. Intrebare despre alt-dvb
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 26th July 2004, 20:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top