Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default HUMAX KEY PROBLEM


    can any one tell me why i am not seeing the decrypted channels with toh 7.5 and the latest keys. i done everything correct as far as i know. thisis the first time that my humax 5400 is not keeping thekeys. HELP PLEASE

    NESFIN

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HUMAX KEY PROBLEM

    Quote Originally Posted by nesfin
    can any one tell me why i am not seeing the decrypted channels with toh 7.5 and the latest keys. i done everything correct as far as i know. thisis the first time that my humax 5400 is not keeping thekeys. HELP PLEASE

    NESFIN
    make sure tht u r inserting ur fun card from the rite side in ur humax ****** cam..

    check the new key.bin from http://www.key-sat.com/upload/

    set ur humax on card+emu
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HUMAX KEY PROBLEM


    Quote Originally Posted by nesfin
    can any one tell me why i am not seeing the decrypted channels with toh 7.5 and the latest keys. i done everything correct as far as i know. thisis the first time that my humax 5400 is not keeping thekeys. HELP PLEASE

    NESFIN
    Inside DSR_9500_EMU_Ed54.rar there is a folder called 'R_W_Probs_test this' there you will find SammyReadWrite.exe!

    make sure you only have a card in the hummy slot NO Cam's...boot the stb on free to air with config set to 'card + emu'.. open SammyReadWrite.exe check the com port (1 is default) click 'write' show it where the 'Key.bin' is select and click open...this will send the key.bin to the hummy, reboot job done!

    download new loader from here
    http://www.********.com/uploadshow.php?id=20
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with Humax?
    By noori in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th September 2006, 02:39
  2. Humax 5400 problem
    By christo in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 12th May 2006, 01:12
  3. Humax Problem
    By s_j_20 in forum RDI - English
    Replies: 11
    Last Post: 19th January 2006, 16:34
  4. HUMAX F1-CI HUGE PROBLEM-PLEASE HELP!!!!!!!
    By zzzzzz in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd January 2006, 15:23
  5. Problem with Humax IR ACE II
    By kidman123 in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 15th December 2005, 21:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top