Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 256 to 270 of 270
  1. #256
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,777
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU, pentru ambele carduri
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #257
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se da urmatoarea problema.
    Am un Magic Cam pe care l-am facut MRV dupa care l-am facut la loc MM,am si un MRV.Cine a mai lucrat cu asa ceva de curand.Are cineva vreun softcam.key pentru MR.Functioneaza bine cu sistemul pe care de obicei ne intereseaza pe noi?
    Aveti T-Rex sau Dragon de vanzare?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #258
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Programare Dragon CAM + Matrix CAM

    Salut
    Am eu dragon-diablo-t-rex-gigablue
    Ma poti contacta daca vrei

  4. #259
    Banned Junior
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare tutror, Am o intrebare pentru Kroky si ceilalti membri cu state vechi care posteaza aici: de vreo doua zile imi storc creierii sa fac un T-rex supermodule 4.6 sa mearga ca lumea in slotul CI+ al televizorului propriu. Scopul fiind gigi fara boxul HD mizer care ma umple de macroblocuri aproape la fiecare meci vazut (si pe care astia refuza sa-l schimbe sub pretext ca n-au altele si ca oricum n-are nimic ) Am pus pe el Predasaurus 2.40 folosind CAM3+, am bagat keys din telecomanda, decodeaza tot bineinteles DAR este imposibil sa zappez intre difeitele categorii de posturi. Daca am pornit televizorul pe un post SD FTA pot zappa in draci intre posturile SD FTA, dar cum mut pe un HD FTA sau un HD paid sau un SD paid bang, ecranul ramane negru si dupa 2-3 secunde afiseaza mesajul "No service". La fel, daca am pornit de pe un post HD paid, pot sa ma plimb de 10 ori pe minut intre posturi HD paid fara sa zica nici pas, dar daca mut pe un SD paid sau SD FTA sau HD FTA bang "No service". Iar din "NO service" se mai iese doar repornind televizorul. Exista vreo versiune de Predator sau Predasaurus care sa mearga pe CATV fara probleme de-astea? Multam fain de orice ajutor.

  5. #260
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema vine de la incompatibilitatea dintre TV si anumite module. De exemplu, la mine, pe un TV Samsung merge un tip de modul, iar pe alt Samsung, dar alt model, nu este recunoscut (sau merge aiurea). Am incercat cu multe tipuri de module si am observat ca nu este nici o regula, totul tine de noroc. Vorbesc de receptia prin satelit, ca aici nu am cablu, dar problema ramane aceeasi, cat de bine se impaca un anumit modul cu un anumit tip de televizor.

  6. #261
    Banned Junior
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil, desigur, dar uite ce am mai descoperit: daca, in momentul in care televizorul a inceput sa afiseze "no service" intru in meniul CI-ului si schimb ceva la prima jumatate de la al doilea key de la gigi (cel de rezerva cum ar veni) functionarea revine la normal pe respectiva categorie de posturi. (probabil se face o reinitializare a CAM-ului?) Iar alta ciudatenie e ca, daca schimb cheile de la TV globo (care e primul in categoria OhlAladin de la Debug, in care se afla si gigi in firmware-urile astea) imi schimba si cheile de la gigi. Ma gandesc ca, practic, mi-ar trebui un FW care stie sa-i dea automat o comanda similara celei primite la schimbarea key-ului in momentul in care intra pe "no service". A, si inca o idee: daca as pune in el un N2 smart card?

  7. #262
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Musiu Gerula
    În primul rand ce TV ai?
    Testat
    Dragon CAM face aceleasi figuri de care spui pe TV Panasonic.Am inteles ca pe Sony e si mai grav.
    Acelasi CAM pe TV-ul din semnatura merge mai bine decat Diablo WiFi.
    Iti recomand sa faci proba cu un Diablo light.Sigur merge.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #263
    Banned Junior
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Satenicu, am Panny L42ET5. Am testat cu Diablo Light 2.2 al unui prieten, face aceeasi figura doar ca Diablo stie sa se reseteze daca, in momentul in care a intrat pe "no service", te duci pana in meniul de CI (ajunge atat). Tot cu diablo uneori mai mergea sa dai back din telecomanda televizorului si revenea imaginea. Chestia e ca Diablo face uneori (rar din ce-am vazut in alea 2 ore cat ne-am jucat cu el, dar face) figura si cand zappezi in cadrul aceleiasi categorii. T-rex supermodule e MULT mai stabil in cadrul aceleiasi categorii (poti zappa nebuneste intre posturile paid HD de pilda, chiar de 2 ori pe secunda) dar imediat ce muti pe o alta categorie de posturi pac "No service" si din asta mai iesi doar repornind televizorul (sau facand giumbuslucul cu umblatul la a doua cheie, care dureaza chiar mai mult).

  9. #264
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rgiovani26 View Post
    Salut
    Am eu dragon-diablo-t-rex-gigablue
    Ma poti contacta daca vrei

    salut
    mai ai Dragon sau T-Rex ?

    nu pot sa ti trimit PM.

  10. #265
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna seara tuturor...am 2 zile de cind incerc sa programez un matrix reloded cu mr1180 pus pe el sa vada cartela de la focussat....imi spune ca e introdus un card conax dar nu deschide nici un canal.am cas 3 am fun 5 am tot ce trebuei dar ncii o sansa...va rog sa ma luminati si pe mine daca se mai poate.

  11. #266
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,777
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma indoiesc ca merge cardul conax intr-un cam matrix !
    te chinui inutil, parerea mea
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  12. #267
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    Incerc sa mai programez 2 Matrix Reborn cu Neo si nu mai reusesc, am un CAS 2+, il recunoaste, dar imediat cum intru pe programare matrix imi da communication error USB bla bla si se deconecteaza de la USB. Este posibil sa se fi ars ceva in el?

    Adevarul e ca nu mai am niciun XP adevarat, acum incerc printr-o masina virtuala...

    Daca e cineva prin Brasov binevoitor, sa dea un semn, dau o bere.
    LG 42LA6608, Digi.Satelit, Diablo CAM WiFi, HH DM3800, offset 0.9 Al

  13. #268
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un Magic cam rev 1.02 pe care am pus mrb 3.20. Are key de gigi cablu dar nu se face lumina. Cand comut pe un program codat se blocheaza cam-ul si trebuie rescris.Trebuie pus alt soft? Este singurul pe care l-am gasit cu key la zi. Am si niste carduri, fun card, gold card. Ar merge sa pun key-le pe card si sa pun cardul in cam?

  14. #269
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate programa Cam T-rex cu programatorul de Cam GigaBlue ?

  15. #270
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate ... cu telecomanda se poate

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DRAGON PROGRAMARE
    By ionescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 2nd April 2007, 20:42
  2. Replies: 3
    Last Post: 29th November 2006, 02:28
  3. D+ pe Matrix si Dragon CAM
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 5th January 2006, 17:48
  4. Replies: 0
    Last Post: 29th October 2005, 14:46
  5. Programare Matrix rev.
    By clasix in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 23rd July 2005, 18:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top