Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS AU ! [nu inca!]

    Pe dreambox cu Gemini si Camd3 3.868 si key de azi de la satnet ... TPS AU ! insfarsit !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau glumesti sau esti in nestiinta de cauza...nu exista si nu va exista in veci AU la AES key,pt simplul motiv ca AES key este transmisa receiverelor oficiale de TPS(si NU cartelei) folosind motorul interactiv de epg ,OpenTV ,iar AES key nu este generata de vreun masterkey,ci pur si simplu este transmisa receptorului oficial in mod aleator...pt a nu deranja abonatul oficial cu ecran negru in timpul transmiterii noului AES,timp de cateva min se trece in mod Via1,si din cauza asta,in acel timp se vede si cu un simplu goldcard cu keyle vechi...
    Ceea ce numesti tu AU este de fapt un fisier camd3.keys editat cu vreo 150 de AES-uri care au fost in uz,si cand acelea sunt folosite ai imagine...
    ca sa te convingi,cand o sa ai ecran negru pe TPS ,lasa pe camd3 si asteapta sa vezi,iti mai apare imaginea?
    Cheers

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS

    Are dreptate @viasat, AES key se extrage doar de pe un rec oficial TPS ptr ca doar acestea il receptioneaza,intodeauna furnizorii primari de aes key au fost posesorii de rec tps oficiale si prin amabilitatea lor am avut si noi ceilalti acces la ele.Pina nu se gaseste solutia emularii in totalitate a unui soft de pe un rec oficial nu se va putea vorbi de AU la TPS Multivision.Salut.

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPS

    Quote Originally Posted by strongman1960
    Pina nu se gaseste solutia emularii in totalitate a unui soft de pe un rec oficial nu se va putea vorbi de AU la TPS Multivision
    Asta e cam greu de realizat pt ca soft-ul Sagem-urilor e unul scris intr-un cod binar propriu producatorului si nu cred ca va reusi cineva sa extraga secventele de AU si sa le implementeze intr-un receiver cu emulator.Eu sunt totusi optimist si cred ca peste cateva saptamani vom avea o surpriza placuta din partea hackerilor algerieni care ne vor oferi si noua marea masa de privitori un hack pt via 2.5

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS

    Apropo ca veni vorba de algerieni, ar interesa CSN-ul de pe astra dar se pare ca se**2 mai are multe secrete cu acele hash tabele si daca ar da public ar trece la alta tabela si iar.........de la capat.Foloseste cineva de aici sa vada CSN-ul acea solutie denumita"Twister"?.M-ar interesa subiectul.Salut.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu !

    Am fost victima unui concurs de imprejurari ! am descarcat un Camd3.key ...l-am instalat si ce sa vezi ... TPS chiar a mers ! evident ca trei ore mai tarziu minunea incetase ... curat ghinion ! scuze publice ! m-am lasat furat de entuziasm !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....si n-ai fost singurul...........
    tot eu...la bine si la greu....

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPS

    Quote Originally Posted by strongman1960
    Apropo ca veni vorba de algerieni, ar interesa CSN-ul de pe astra dar se pare ca se**2 mai are multe secrete cu acele hash tabele si daca ar da public ar trece la alta tabela si iar.........de la capat.Foloseste cineva de aici sa vada CSN-ul acea solutie denumita"Twister"?.M-ar interesa subiectul.Salut.
    In prezent nu mai stiu nimic de aceasta modalitate de a viziona CSN-ul.Acum cateva luni bune stiu ca se gasea la
    www.satonline.ch si costa circa 250 euro.In fiecare luna baietii scoteau cate un update (probabil de chei) ce se incarca cu ucas pt a mentine functionala "jucaria"



  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Morocco
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AICI in Maroc de 6 luni merge CSN cu cardul acela alb....iar pentru tps au aparut nisté piece am sa mi eu si eu si va fac o poza costa cam 30 euro...se instalasa la intarear lnb...se zice ca emuleaza receptorul sagem...? orcum ce este sigur mergé tps fara intreruperi....
    3 DM 800 HD ,CCCAM2.1.4

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare ,care e treaba cu tps-ul *multivizion si tps cine etc*,am si eu un ss2 ++prodvb si de vreo doua zile ba mege ba nu merge se testeaza ceva acolo sau care e smecheria?
    PIERDE VARA

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. inca ceva
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 9th December 2006, 20:47
  2. Inca un dth
    By Sorin70 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 39
    Last Post: 31st May 2006, 23:09
  3. inca ceva.....
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th January 2005, 01:15
  4. inca nu stiu...
    By stupidman in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 26th December 2003, 23:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top