Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default premiere pentru titanium card

    pentru cine are un titanium card si nu stie ce sa faca cu el il poate folosi pentru d+ tvcabo si premier.
    tot ce va treuie este aici

    Tita1 Nagra2 for all cams
    (C)MASARE Team - Saoud007
    (C)FullDump TM

    ========================
    25/05/2006
    Pr***ere added
    D+ key updated

    Program Tita1_Nagra.eep & Tita1_Nagra2.hex with titacard progger
    Set Phoenix mode at 3.58 MHZ
    Run Tita1Nagra2Editor.exe
    Read Card
    Set default Ident to 0501 for Pr***ere
    ========================

    Nagra2 emulation in titanium 1 card (****** emulation)


    Nota:
    ====
    Under Titanium 1 & ****** emulation, missing 1 byte in ecm receive to define correctly ident value
    Example of ecm receive by card
    [XX] 01 ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **
    ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **
    ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **
    ** ** ** ** ** ** ** 9A
    [XX] is missed that's why we can't implement all ident in same time.
    But possible to define ident used by default in card by using Tita1 Nagra2 Updater tool.


    Cam tested:
    ==========
    Magic Module -> OS103/106
    Joker Module -> OS103/106 (report to \Cam Firmwares Modified\TitaAll4-1(tita,fun) NAGRA2 Fix + R\Joker Cam Infos.txt)
    XCam Module -> OS103/106 (very fast in Hispasat, slow under astra during zapping, same problem with opos)
    Dragon Module -> OS106 ONLY
    MR Module -> NOT OK -> Caids 1801 added but only ECM nagra1 receive (MR1060->1071)
    MRV\MRB Module -> NOT OK -> NO ECM Receive at all


    Idents on card:
    ==============
    4101 -> D*
    4901 -> TV C*bo
    C101 -> GloabeCast
    0901 -> Bell ExpressVu
    0101 -> Dish Network

    Default ident in use on card: 4101 D*


    Keys Update:
    ===========
    Change default ident will be used on card
    Use Tita1 Nagra2 Updater.exe for updating keys
    (folder \Tita1_Nagra2_Editor\Tita1_Nagra2\Editor\)



    Enjoy.

    http://www.angels-of-fire.com/filez/...tid=8679&stc=1
    totul este testat de mine si functioneaza 100%

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Partea mai proasta este ca nu poti trece de la Pr***ere la D+ fara sa schimbi default ident. Cel putin asa face la mine pe un Zetacam, si nu merge decat daca selectez N2 la CA.

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Partea mai proasta este ca nu poti trece de la Pr***ere la D+ fara sa schimbi default ident. Cel putin asa face la mine pe un Zetacam, si nu merge decat daca selectez N2 la CA.
    providerul trebuie sa-l schimbi tu la mana.in fond ce vrei mai mult e una titanium.nu e cerebro sau compania.
    cat despre cam io am folosit-o cu zeta si cum zici tu tre sa selectezi manual n2,dar isi face datoria.

    pt cei care mi-au trimis pm

    aici avetzi tot e va trebuie


    http://rapidshare.de/files/21587222/..._cams.zip.html

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe MR merge?daca da pe ce versiune.tks

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe magic cu ce soft merge?

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge pe mai multe cam
    daca descarcati fisierul acesta aveti acolo tot ce va trebuie pt diferite cam
    http://rapidshare.de/files/21587222/..._cams.zip.html

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    merge pe mai multe cam
    daca descarcati fisierul acesta aveti acolo tot ce va trebuie pt diferite cam
    http://rapidshare.de/files/21587222/..._cams.zip.html

    Si care ar fi acele "...mai multe cam" ?

    Ca pe Matrix Rev nu merge...

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield
    Quote Originally Posted by rusudaniion
    merge pe mai multe cam
    daca descarcati fisierul acesta aveti acolo tot ce va trebuie pt diferite cam
    http://rapidshare.de/files/21587222/..._cams.zip.html

    Si care ar fi acele "...mai multe cam" ?

    Ca pe Matrix Rev nu merge...
    daca descarci fisierul vei gasi inauntru lui o cartela cu numele "Cam Firmwares Modified".inauntru acelei cartele sunt firmurile de incarcat pe magic si neotion cam.pe matrix merge daca o transformi in magic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Titanium Premiere?
    By valy_tizu in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 13th August 2006, 00:05
  2. ATR in a titanium card
    By jagudi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 2nd April 2006, 17:33
  3. D+ pe titanium card
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 8th January 2006, 17:01
  4. IS THIS ABOUT A TITANIUM CARD...?
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 23rd August 2005, 13:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top