Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere Channels?


    what r the channels in premiere package, and at which satellite?

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astra at 19.2E

  3. #3
    MVDIG Teacher
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Maldives
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default


    hi friends is that working in karachi 8ft fiber desh thanks

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 28th October 2006, 19:55
  2. Replies: 30
    Last Post: 9th August 2006, 02:22
  3. 2 new channels on Premiere
    By gepeto in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd August 2006, 04:47
  4. Premiere channels freeze after a few seconds?
    By teco730 in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 27th May 2006, 00:58
  5. Premiere cu SS2
    By Victor64 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 31st March 2006, 11:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top