Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: TPS in negru

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS in negru

    stie cineva codurile pt TPS?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Momentan cea mai buna solutie e sa folosesti vPlug 0.8.6 de aici: http://www.********.com/uploadshow.php?id=2 .Are avantajul ca isi ia cheile direct pentru TPS fara sa le mai cauti pe net.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat si eu vplug 86 si nu-mi merge cum nu mi-a mers nici vplug 85.Imi zice : Incorect hash si apoi Hash failed.Cum sa fac,ce sa schimb?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici deja nu mai pot sa te ajut fiindca nu pot sa prind TPS. Sper sa te ajute baietii care vad canalele din acest pachet.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    Aici deja nu mai pot sa te ajut fiindca nu pot sa prind TPS. Sper sa te ajute baietii care vad canalele din acest pachet.
    Ai rabdare 1 minut ,sa ai conexiunea la net si nu schimba canalul acel minut si v-a merge

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gelu_dh

    Poate n-am fost eu prea clar: nu am antena pe satelitul cu TPS , asta am vrut sa spun deci, raspunsul tau e bun pentru intrebarea lui tupilus. Tocmai de aceea am zis ca poate il ajuta baietii care prind acest pachet. Numai bine !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca merge cu ultimul camd3 (3.866) impreuna cu
    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...OX%20ZONE/KEYS
    Camd3_keys_TPS_autoroll_rev1.3.zip
    Merge automat adica

    Regards

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default TPs

    Sau le poti introduce manual(telecomanda) din ora in ora. Vezi ca se actualizeaza imediat pe www.tech-sources.be/aes/index.php

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dannic
    le actualizeaza chiar mai repede de o ora intre 15 si 30 minute.
    am incercat chestia sata cu ajutorul unui preiten luate direct trimise si nu au mers mai mult de 45 minute nicodata> am inteles ca merge cam 30 de min cu key-a si apoi 15 min e la liber pen tru a transmite urmatoarekey-e pentru platitori , deci circa 15 mi pe ora se poate vedea la liber .
    pentru noi e necesar un soft care sa permita updatarea in timp real a key fara sa o bagi manbual la ficare juma hai ora . asteptam raspunsul celro buni
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TPs

    Quote Originally Posted by dannic
    Sau le poti introduce manual(telecomanda) din ora in ora. Vezi ca se actualizeaza imediat pe www.tech-sources.be/aes/index.php
    nu mai functioneaza site-ul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere din nou negru?
    By MarYo643 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2006, 18:18
  2. multivision si xxl negru?
    By SEVAH in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 12th July 2006, 02:22
  3. AB Sat negru !
    By rz + in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 1st July 2006, 23:05
  4. d+ negru
    By edygsm in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 17th April 2006, 17:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top