Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se adauga un satelit pe SRT 6355?

    Vreau sa mai adaug niste sateliti in receptor si nu satiu cum. Ma puteti ajuta?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gabitzu:eu pot sa te ajut daca doresti,manual din telecomanda rec.
    Menu-Instalare-SetareCanale-Satellit>lista cu sat,apesi ok de pe tel,si o sa-ti apara Lista cu Sateliti de la 1-64maxim.De(exe la mine de la 53 am liber.....pina la 64)Unde nu ai nici un sat Editat......in bara chiar jos i-ti va aparea HELP:OK:Selectare satelit ,SAT: Editare nume satelit,apesi de pe tel SATptr a putea edita un nou satelit,ai sa observi.
    Cu prog de Editat nu te pot ajuta ptr ca eu nu l-am folosit niciodata.Stiu ca in felul acesta e cam nasol si i-ti trebuie putina rabdare.
    Sper ca ti-am fost de ajutor,bafta
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOO*BI
    @gabitzu:eu pot sa te ajut daca doresti,manual din telecomanda rec.
    Menu-Instalare-SetareCanale-Satellit>lista cu sat,apesi ok de pe tel,si o sa-ti apara Lista cu Sateliti de la 1-64maxim.De(exe la mine de la 53 am liber.....pina la 64)Unde nu ai nici un sat Editat......in bara chiar jos i-ti va aparea HELP:OK:Selectare satelit ,SAT: Editare nume satelit,apesi de pe tel SATptr a putea edita un nou satelit,ai sa observi.
    Cu prog de Editat nu te pot ajuta ptr ca eu nu l-am folosit niciodata.Stiu ca in felul acesta e cam nasol si i-ti trebuie putina rabdare.
    Sper ca ti-am fost de ajutor,bafta.
    Am sa continui eu. SAT - editare satelit - iti apare ceva ce seamana cu o tastatura. Cu sageata jos de pe telecomada cobori pe "tastatura", selectezi litera dorita si apesi OK. Continui apoi pana la capat tot asa (mi se pare max. 18-19 caractere). Cand ai terminat, cu sageata sus te duci de unde ai inceput, adica la numele satelitului chiar acum editat, apoi validezi cu OK.
    Mai este o varianta cu CHANNEL EDITOR dar despre asta numai daca va fi cazul.
    Succes.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antenele satelit pot afecta alte antene satelit
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 24th September 2006, 00:14
  2. 6355
    By Johndesim in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 22nd April 2006, 08:35
  3. srt 6355
    By rdi in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 11th January 2006, 09:14
  4. Cum se adauga o SUBTITRARE la un DVD repede si sincro..?
    By hexsat in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 6
    Last Post: 14th October 2003, 02:00
  5. srt 6355
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 4th January 1970, 14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top