Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Pro TV si Realitatea au primit cel mai mult

  PRO TV şi Realitatea TV au primit cele mai multe canale de televiziune de putere mare din reţeaua a treia de televiziune, câte nouă, la concursul desfăşurat pe 22 şi 23 mai 2006 prin care s-au acordat 39 canale TV de putere mare din reţeaua a treia naţională şi 23 canale TV de mică şi medie putere.

  Pro TV a obţinut canale de televiziune la Alexandria, Braşov, Cluj-Napoca, Focşani, Gheorghieni, Iaşi, Novaci, (Gorj), Sibiu şi Zalău, iar Realitatea la Constanţa, Câmpulung Muscel, Delta (Tulcea), Deva, Făget (Timiş), Râmnicu Vâlcea, Suceava, Timişoara, Vaslui.

  Antena 1 a obţinut şapte canale în oraşe mari precum Arad, Bacău, Buzău, Craiova, Medgidia, Slobozia şi Topolog (Tulcea). De asemenea, SC Amerom Television SRL, care operează Prima TV, a obţinut un număr de şapte canale, dintre care două de putere mică la Iaşi şi Constanţa şi cinci de putere mare la Comăneşti, Năsăud, Olteniţa, Petroşani, Piatra-Neamţ.

  Consiliul a mai alocat patru licenţe TV SC Etno Folclor Media SRL (Etno TV), trei de mare putere (Calafat, Câmpulung Moldovenesc şi Turnu Măgurele) şi una de mică putere, la Mizil.

  Cele patru mari televiziuni care au obţinut cele mai multe licenţe TV şi-au luat angajamentul de a respecta o convenţie propusă de CNA care urmează să fie semnată de aceştia în zilele următoare. Convenţia urmează să prevadă ca radiodifuzorii care au câştigat concursul canalelor TV de mare putere să nu îşi schimbe amplasamentul emiţătorului şi să nu scadă puterea acestuia, lucru care s-ar putea întâmpla pentru reducerea costurilor de investiţie.

  Politica de alocare a licenţelor de televiziune urmărită de autoritatea de reglementare în audiovizual a vizat, în principal, încurajarea localismului. În localităţile în care, unde au existat două canale de alocat, una a fost distribuită unei societăţi care operează sau va urma să dezvolte o televiziune locală, iar cealaltă unei televiziuni centrale care a primit mai puţine canale de putere mare, cum e exemplul Prima TV.

  Un număr de 5 canale tv de mare putere au fost alocate unor companii de media locale, la Abrud, Baia Mare, Cehul Silvaniei, Moldova Nouă şi Văratec (Maramureş).

  Ralu Filip a declarat că dacă există acţionari cu opţiuni politice în unele companii locale care au primit licenţe, CNA nu a folosit informaţiile respective la decizia de acordare a licenţelor. CNA nu a dat mai multe canale de mare putere pentru companiile locale pentru că ofertele de pe plan local au fost de regulă slabe. Filip mai crede că televiziunile şi radiourile care fac strict servicii politice pe plan local dispar în detrimentul celor care “stârnesc interesul comunităţii”.

 2. #2
  dibaci Expert
  Join Date
  Oct 2002
  Location
  44.26’24 /26.10'50
  Posts
  10,804
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fratilor,la emitatoare de mare putere poti sa dai si cu megawatt-ul in eter.
  Oare o sa se intample chestia inversa cand noi prindeam suedezii in anumite perioade ale anului
  [SIGPIC][/SIGPIC]

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Feb 2006
  Posts
  1,592
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sa inteleg ca sint licente de emisie analogica?Credeam ca se va extinde transmisia digitala cum e cea dvb-t din Bucuresti si care merge imecabil,unde pe un canal uif se transmit 5 programe la calitate maxima

 4. #4
  IEU Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
  Posts
  453
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fratilor (babeste cum zicea @zmeura ) ce inseamna asta . Daca eu locuiesc la 40 km. de Cluj si prind Pro-Tv -l cu purici , dupa noua oranduire as putea sa-l vad "lacrima " ?

 5. #5
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Location
  ARGES
  Posts
  46
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Poti sa prinzi protv-ul si la 150km de Cluj daca emitatorul va functiona la puterea prevazuta in licenta

 6. #6
  Member Mentor
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Alied States of America
  Posts
  788
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu nu inteleg de ce emitatoarele trebuie sa aiba asa o putere mica? De ce sa nu prinda toata lumea canalele transmise? De ce e segmentarea asta pe emitatoare de mica putere?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Replies: 1
  Last Post: 9th July 2006, 00:02
 2. Antena International a primit licenta audiovizuala
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 1
  Last Post: 7th July 2006, 21:06
 3. Nu am primit o pozitie oficiala de la cei care gandesc
  By mediaset in forum RDI - Satelit
  Replies: 1
  Last Post: 15th April 2006, 23:59
 4. Mult mai mult sport !
  By aditu in forum Sport
  Replies: 2
  Last Post: 10th November 2005, 00:56

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top