Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4401 - procedura schimbare chei.

    Buna!. Cum schimb cheile la un strong 4401 pt d+. Mentionez ca e patchuit insa de cateva zile de cand s-au schimbat cheile nu mai pot vedea nimic. Exista un nou patch sau tb schimbate doar cheile. Exista un dowloader special pt chei sau softcam si daca da care este procedura. Multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Manual sau ...

    Poti schimba cheile manual ( din telecomanda ) modifici simultan cheia 00 si 01 .... sau iei de pe NET ( Croteam ) un fisier gata facut si-l incarcu cu Keymaker2 ! ... poti face singur operatia plecaind de la un Softcam.key daca-l cureti de informatiile pentru ...CONAX si Nagra RSA ... asta-i mai delicat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    RO
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu respect fatza de Miahaip dar nici la mine orice incercare de amplasa
    noile key d+ a ramas fara succes.mentionez ca am incercat si ident:4001 si 4101. pe un receptor 4401 cu ultimul patch.
    testat pe doua receptoare.imi scapa ceva?

  4. #4
    AydenCJ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Aceeasi problema

    Buna ziua tuturor,
    vad ca nu sunt singurul care se lupta cu problema asta, sa speram ca se rezolva.
    cu stima.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate nu ai pus chei care trebuie merge manual 100% si merge si cu keymarker2
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    RO
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca la unii dintre voi merge.
    la mine nu MERGE.
    daca are cineva rabdarea sa spuna ce trebuie facut..ii sunt recunoscator.

  7. #7
    AydenCJ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default situatie cu ecran negru pe D+

    nu stiu ce se intampla
    iau codurile le transfer cu k*ymaker 2.2, ajung ok in receptor dupa reinitializare , pac!, apar 4101 dublat adica id 00 cheie 1, id 01 cheie 2, id 02() cheie 1 (adica ce apare la id 00), id 03(?) cheie 2, tare ciudat
    am dezactivat autoupdate si tot face ce vrea, o fi vreo buba in receptor?
    am inteles din unul din postur ca unele modele SRT4401 au ceva baiuri cu timpii de acces la memorie, o fi de acolo? din toate imi decodeaza doar ORF, atat, cu cele mai noi chei, nu mai inteleg, nici inainte nu mergea decat ORF si D+ dar acum nu am D+... ce sa mai zic de celelalte care cica se vad decodate de pe Astra 19,2 grd E
    cu stima

    PS aceeasi situatie e si daca le introduc din tc.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: situatie cu ecran negru pe D+

    Quote Originally Posted by AydenCJ
    nu stiu ce se intampla
    iau codurile le transfer cu k*ymaker 2.2, ajung ok in receptor dupa reinitializare , pac!, apar 4101 dublat adica id 00 cheie 1, id 01 cheie 2, id 02() cheie 1 (adica ce apare la id 00), id 03(?) cheie 2, tare ciudat
    am dezactivat autoupdate si tot face ce vrea, o fi vreo buba in receptor?
    am inteles din unul din postur ca unele modele SRT4401 au ceva baiuri cu timpii de acces la memorie, o fi de acolo? din toate imi decodeaza doar ORF, atat, cu cele mai noi chei, nu mai inteleg, nici inainte nu mergea decat ORF si D+ dar acum nu am D+... ce sa mai zic de celelalte care cica se vad decodate de pe Astra 19,2 grd E
    cu stima

    PS aceeasi situatie e si daca le introduc din tc.
    si mie mi se intimpla exact la fel, indiferent de ce zic ceilalti.AM incercat toate variantele, dar de cand s-au schimbat cheile nu mai vad nimic D+ ma intereseaza desi aud ca mai nou merge si Premiere. La mine nu mai merge nimic. Singura modalitate care am observat ca functioneaza e cu schimbarea patchului (fisierul cu extensia .elz) insa aceasta inca nu a aparut pe croatem-sat.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    RO
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vrea sub nici o forma.Poate mai vine cineva cu vreo idee.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4401
    By ermethic in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 15th October 2006, 20:42
  2. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  3. cum pun chei in strong 6125???
    By zzzzzz in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 28th December 2005, 17:53
  4. Replies: 6
    Last Post: 15th July 2005, 17:34
  5. Editare chei la un Strong 6155?
    By Vasilis in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 6th June 2005, 10:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top