Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default tps schimbari de key

    din cate zic pe ale siteuri astia schimba keyle chiar mai des de o ora
    le schimba de la 15-la 30 minute .
    pe ziua de azi le-au schimbat de 5 ori
    ultima care zice ca ar merge acu e
    :007c00 01 EF C7 AE 2E 88 8C B2 8F DB C2 56 26 A2 05 15 3F ora 10:17min
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care o fi strategia si cum putem sa facem un algoritm de gasire rapida a key ( cautare in timp real ) ca sa beneficiem de acest pachet ?
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun vad key-a de la ora 9si juma dar nu poci sa intru pe acolo
    nu ma lasa sa intru pe acolo
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor, am mai spus-o pe aici: sunt informatii pe alte forumuri ca se fac teste in TPS Crypt 2. De-aia sunt zeci de schimbari de chei care fac aproape imposibila vizionarea...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @
    Fratilor, am mai spus-o pe aici: sunt informatii pe alte forumuri ca se fac teste in TPS Crypt 2. De-aia sunt zeci de schimbari de chei care fac aproape imposibila vizionarea...
    tps crypt vrea sa insemne un nou sist de codare ?
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @aliuta

    Raspunsul cel mai bun la aceasta intrebare il are gepeto aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=68187

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliuta
    bun vad key-a de la ora 9si juma dar nu poci sa intru pe acolo
    nu ma lasa sa intru pe acolo
    Nu trebuie sa intri pe acolo (nu trebuie sa te inregistrezi).
    Ora de acolo e ora Frantei.
    Vezi si aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=68134

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    Fratilor, am mai spus-o pe aici: sunt informatii pe alte forumuri ca se fac teste in TPS Crypt 2. De-aia sunt zeci de schimbari de chei care fac aproape imposibila vizionarea...

    TPS Crypt 2 este numele actualului sistem de codare care foloseste AES key si care e folosit de mai bine de un an si ceva.Din punct de vedere al cryptarii nu au introdus nimic nou doar au gasit posibilitarea de a putea schimba cheia AES la intervale de 1 ora si au rezolvat bug-ul cu repetarea cheii dupa 28 de schimbari.Se pare ca in sfarsit au gasit o masura mai eficienta de a stresa utilizatorul neautorizat.Dar nu va faceti griji hackerii algerieni au asul in maneca daca nu se va gasi o metoda comoda pt a rezolva problema cu AES-ul cred ca ne vor face "cadou" un via 2.5 pt TPS

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Key

    Pot sa la introduc pe Kaon?Cum fac?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1

    Ai dreptate. Unde am citit nu am tradus prea bine. Am revenit ulterior acolo si asa e cum ai postat tu. Imi cer scuze.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default Key

    Se pot introduce din telecomanda?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Schimbari la UPC
    By richardm27 in forum News
    Replies: 9
    Last Post: 22nd February 2006, 23:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top