Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Premiere cu CAMD3 3.865a !

    Pentru cei cu Dreambox ... puteti face download&install pentru Camd3 3.865a care impreuna cu coduri la zi deschide PW! testat acum 10 minute !
    Totusi o veste buna ! Coduri la si gasiti la http://www.satnet.ch/file/download.php

    Bafta !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti da mai multe detalii,ma chinui si nu ai dau de cap,la un DB5620S.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pely66
    poti da mai multe detalii,ma chinui si nu ai dau de cap,la un DB5620S.
    Si eu am testat acuma, dar nu-mi deschide, egal mere gboxul

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toti spun ca merge cum o merge frate ca nimeni nu da detalii

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat Camd3 3.865a si
    dupa ce am pus codurile de la Satnet ( TripleDragon Keys 24-05-06.zip si TripleDragon Keys 250506.zip ) merge.

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: PW cu CAMD3 3.865a !

    Quote Originally Posted by mihaip
    Pentru cei cu Dreambox ... puteti face download&install pentru Camd3 3.865a care impreuna cu coduri la zi deschide PW! testat acum 10 minute !
    Si eu confirm.
    Testat pe DM500 si DM7000S !

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pely66
    toti spun ca merge cum o merge frate ca nimeni nu da detalii
    @PELY,
    iti uploadez acum pe "DREAMBOX FILES" fisierele de /keys si /scce
    sa iti merga cu camd3 si mgcamd - cu dedicatie ...
    Baga-le si iti va merge sigur

    Bafta si succes !
    LAUR

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: PW cu CAMD3 3.865a !

    Quote Originally Posted by mihaip
    Pentru cei cu Dreambox ... puteti face download&install pentru Camd3 3.865a care impreuna cu coduri la zi deschide PW!
    nu numai ptr. dreambox ci si dbox

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce inseamna PW fratilor?
    Bety

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Scuze pentru absenta !

    Am facut asa !

    - Blue Button ... Addons ... delete Camd3 ...download and install Camd3
    - dupa care am adus de la www.satnet.ch fisierul de keys de azi pe care scrie explicit ca are chei de PREMIERE ... l-am mutat in DM500s in locul celui vechi folosind WinCommander ( client de FTP
    - dupa care am facut start/restart CAMD3 ! ... precizareimaginea instalata este Gemini !

    asta-i tot ! merge si in clipa de fata !

  11. #11
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FloKML
    Ce inseamna PW fratilor?
    =
    ... explicit .... are chei de PREMIERE ...

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NEW !

    Intre timp a devenit public Camd3.866 ... prietenii lucreaza !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI
    Quote Originally Posted by pely66
    toti spun ca merge cum o merge frate ca nimeni nu da detalii
    @PELY,
    iti uploadez acum pe "DREAMBOX FILES" fisierele de /keys si /scce
    sa iti merga cu camd3 si mgcamd - cu dedicatie ...
    Baga-le si iti va merge sigur

    Bafta si succes !
    LAUR
    ati multumesc mult lauri
    ma ajutat e-mule si sa rezolvat ,cu asa oameni sa tot mergi la drum fratioare.
    bafta

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default premiere

    Salut

    Pe lingä premiere de pe 19° ost mai este si premiere intenational pe 23° ost care merge deasemenea si unde sint doar programe turcesti,rusesti si rai-le 1,2,3.(11555,v,27500;12685,h,27500)

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: NEW !

    Quote Originally Posted by mihaip
    Intre timp a devenit public Camd3.866 ... prietenii lucreaza !
    Da,intradevar,eu mi l-am bagat cu keyle de pe Scorpionsat la zi cu tot cu key de Premier,dar nu merge nimic din acest Premier cu el. Merg DigiTurk si D+,dar TvCabo nu. Camd 3865a nu l-am mai incercat...
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Premiere cu CAMD3 ???
    By mumulusul in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 11th January 2006, 20:24
  2. biss cu camd3
    By stagiaru in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 26th September 2005, 12:28
  3. Cel mai bun camd3? si ptr CS...
    By valentino in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 15th September 2005, 21:52
  4. Camd3 786
    By Unuseroarecare in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2005, 13:21
  5. Camd3.787
    By vasilel in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 12:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top