Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default TV KAKO OK,D+ OK.

    cine are mvision9080 usb,9080 net,fc8080 luati lumina de aici pentru cabo si d+,www.gxmax.com.
    bafta la toti.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default liber?

    titiniu, cu un MVision FCIS 7000E+ si un Funcard 6in 1 ma descurc sa vad si eu ceva din D+? sau...
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: liber?

    Quote Originally Posted by Lalipuk
    titiniu, cu un MVision FCIS 7000E+ si un Funcard 6in 1 ma descurc sa vad si eu ceva din D+? sau...
    D+ si TVCabo OK pe Mvision
    Salut Prieteni!


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ & premiere

    D+ & Premiere Galaxis PopS.....cu EasyRider 2.1



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lalipuk ce firm ai in aparat?spunemi ce mvision ai modelu mvision7000sau mvision7000e+,pe nici unu din astea nu merge tvkako numai d+,punei keys pe key index..01 ma refer la d+.
    bafta la toti.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lalipuk altceva nuti trebuie nici un funcard aparatu asta are smardcard incorporat in el ajunge sai pui keys,si merge.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default mvision

    am FCIS 7000 E+. e super. mersi de raspunsuri. raman dator, mi-ai dat o veste f. buna.
    cu stima, L.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lalipuk,vezi de fiecate data dupa ce ia-i bagat firm nou trebuie sa tastezi de patru ori,pe tasta de-pe telecomqanda numaru 9,ca-sa activezi SMARDCARDU.
    bafta la toti.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: D+ & premiere

    Quote Originally Posted by Lioz
    D+ & Premiere Galaxis PopS.....cu EasyRider 2.1
    ce vrea sa insemne chestia asta? spui ca se poate si Premiere
    unde gasesc Easy Rider 2.1?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe dragon-cam.org la upload.
    Da merge si premiere.Am testat si eu aseara

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default TV CABO

    Merge Tv Cabo?Se stie keya 01/?

  12. #12
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TV CABO

    Quote Originally Posted by dannic
    Merge Tv Cabo?Se stie keya 01/?
    Inca nu! Mai asteptam...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top