Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ cand este, cand nu mai este OK !

    De cateva ore e lumina pe D+ . Puneti asta in softcam la cheia 01 a provider-ului 4001:

    0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5

    E testata si merge !

    (RDI merge ingrozitor . Pacat...)

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie nu-mi merge deloc cu cheia asta!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Undeva in vest....
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N 4101 01 0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5
    Athlon64 3000+(2400 Mhz), 1Gb DDr Twinmos @ 400 Mhz, ASUS nforce3 , Radeon 9550 GE, SS2 rev 2.3, offset 1,1 ( 19,2E+ 13E )

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghotiq25
    N 4101 01 0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5
    Corect. Merci.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine D+ nu vrea. Cheile sunt corecte, Easy, ORF, Prem., etc. merg.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merege cu astea


    N 4001 00 8C8D680F4502AB84E368BA742026AE0B ;D+
    N 4001 01 0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5 ;D+
    N 4001 02 F6E82981CDA9101163B3361BBDA91E27 ;
    N 4001 M1 D91FB482F54C4535621D845F7EC4AB4DC9309DED26B5403084 8EB63968977529FE8FF18613276171E57BDA8A47AC993703CC E2A1CB071998ECCB327EF63CCEA7 ;
    N 4001 M2 F526EAC72EA3C3250956CC5A8AC46443D0CF6FBF85894E3640 940C549EE2CF716C0E29F0BBD4B690EFD9D6DDA08CE393D85F CE5FEA87857A6BC13B54B2E8A583CCE4105269E989703359D2 31715363D61BE7ED76E320F21EB334E452070ACE84
    N 4001 X1 03 ;
    N 4101 00 8C8D680F4502AB84E368BA742026AE0B ;D+
    N 4101 01 0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5 ;D+
    N 4101 02 44A558042CBF046A2302BF3B5A9DEA53 ;
    N 4101 M1 D91FB482F54C4535621D845F7EC4AB4DC9309DED26B5403084 8EB63968977529FE8FF18613276171E57BDA8A47AC993703CC E2A1CB071998ECCB327EF63CCEA7 ;
    N 4101 M2 D166F885E9719ACC6AE9A3397EB5B50E318BBEFDE4565BFD9B C10948460DD75578B408066AB0C363041A8F89B21761F1E3A0 7FBACED5EF485A8608CB28EFD269B8A280768DA836C6C610F5 0101662188805425309CAE7C2B92D52241ECC1C5B2
    N 4101 X1 03 ;

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky

    Si totusi ar trebui sa-ti mearga. Testate chiar acum. Eventual da-i un Read Keys la s2emu.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am dat si read keys, si update... tot nu vrea. Pana ieri a mers bine-mersi, azi am schimbat cheia 01, am schimbat apoi softcam keys, am schimbat (actualizat) S2emu la 1.241 si tot nimic. Mai sap.

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici mie nu-mi merg. Cred ca astia s-au vorbit cu totii!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca o adaugi cheia exact asa :
    N 4101 01 0878C07E6F76231357A2BEF87D6B6FE5
    in softcam o sa-ti mearga 100%!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oameni buni, daca am ajuns sa nu mai avem incredere unii in altii, atunci nu mai am nimic de zis...Am testat chiar acum blestematele alea de chei pentru D+ si merg. Mai incerc totusi o chestie. Va trimit exact softcam-ul care a fost testat. Daca nici asa nu merge...

    Download:
    http://www.uploading.com/?get=EJZ9239S


    Succes !

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate sa nu mearga din cauza ca am bagat s2emu 1.24.1
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-ai facut curios cu s2emu 1.24.1 si l-am pus si eu. Merge si cu asta D+ de pe Hispasat. Totusi, e destul de ciudat daca spui ca alte pachete de programe ti-au mers si tocmai D+ nu merge...E bifat Enable, Nagra2 si AutoECM la s2emu ? (desi ar trebui sa se bifeze automat la pornirea pe Nagra2). De asemenea nu ai niciun alt emulator in Plugins ? Ca altfel nu-ti merge daca e si ala activ. Sunt convins ca aceste lucruri le stii si tu dar, sincer, nu mai stiu ce sa cred cu ce se intampla la tine...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Se poate sa nu mearga din cauza ca am bagat s2emu 1.24.1
    Mie imi merge foarte bine d+ pe hispa cu altdvb 2.1 si s2emu 1.24.1 (ala pt. premiere).
    In locul tau, as incerca mai intai un softcam facut de "mana" numai cu cheile de nagra2 d+, pentru ca n-ar fi exclus sa ai de 2 sau mai multe ori chei de d+ diferite, sau alta eroare in softcam. Incercarile "pas cu pas" rezolva intotdeauna...

    Numai bine

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Se poate sa nu mearga din cauza ca am bagat s2emu 1.24.1
    La 6 am mergea pe Astra D+ si Pw ; camkey de aici :http://upload.dvhk.pl/index.php

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pe cand?
    By MrMxyzptlk in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 15th October 2006, 20:00
  2. Cand????
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 26th September 2006, 03:49
  3. C+NL e [din cand in cand] FTA ...
    By mandylion in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 2nd August 2006, 21:15
  4. Pentru RZ daca este din Brasov, daca este altcineva din Bv
    By adryan_mircea in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 7th November 2005, 19:54
  5. Pe cand EPG la Max?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 8th October 2005, 00:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top