Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default My Theatre v:2.76 full-nu deschide nici un program

    ... aceleasi programe (free+codate de pe HOTBIRD) le pot vedea cu PROG DVB dar cu My Theatre v.2.76 full nu se intampla NIMIC !?!

    Sistemul este un P4 la 128 M, hdd 40 G, GForce 4 440 mmx la 128 cu Tv Out, OS: WIN ME !

    Ramin recunoscator daca "cineva" poate sa ma AJUTE in aceasta problema ... care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez ptr a putea sa pornesc My Theatre v.2.76 ... UNDE & CE ANUME trebuie sa instalez !?!

    Cu deosebita STIMA

    ROMEO

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand il instalezi are setarea la video pe off.
    da si un scan la satelit sa gasesti programele. trebuie sa setezi si filtrul grafic pe care il folosesti.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default !!! BIG PROBLEM'S !!!! .....

    ... am instalat My Theatre v:2.76 full - scanat SATELIT HOTBIRD (OK!) - si de aici incep "problemele" :... la FILTRE GRAFICE nu am decit urmatoarele obtiuni:

    1)-Win2000 V-CYBERLINK, A-InterVideo FX
    2)-Win2000 V-CYBERLINK, A-InterVideo
    3)-Win2000 V-SONIC, A-InterVideo
    4)-WinXP V-SONIC, A-InterVideo FX
    5)-WinXP V-SONIC, A-InterVideo

    ...indiferent pe care o setez imi apare:"Operation Aborted - Error Code: 0x80040154.... Cannot Initialize Direct Show Playback"

    Aceeasi problema apare si atunci cind incerc sa fac Setarea ptr VIDEO ON/OFF !?!

    ACUM - CHIAR CA SUNT IN CEATA !

    HELP

    ROMEO

  4. #4
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    MyTheatre functioneaza doar pe Windows 2000 si XP, asa ca ar fi bine sa folosesti unul dintre cele 2. Recomand XP pentru a nu trebui sa modifici filtrele grafice.

    Bafta

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am 2000 si n-am schimbat nimic. mi-a trebuit un timp pana m-am prins si va spun in continuare ce fac eu cand nu vrea sa mearga MT 2.76 (varianta full). dupa instalare MT veti gasi in "Program Files" un folder numit "MPEG2_CODECS" (sau asemanator). in el aveti o multime de fisier .dll si .ax . cand nu mai merge MT, eu le reinregistrez cu comana "regsvr32.exe nume_fisier_dll_sau_ax". asta se poate face si cu un fisier .bat pentru toate adaugand cate o linie pentru fiecare fisier .dll si .ax . si daca tot nu vrea s-o ia din loc imediat, dupa o repornire sigur merge.

    fox_01,
    ca sa rezolvi eroarea aia de care zici, verifica ce fisiere .ax si .dll ai in folderul WINNT\SYSTEM32 (ptr. Win2K) sau WINDOWS\SYSTEM32 (ptr. WinXP), care au nume ca cele din MPEG2_CODECS. idea e ca la MT nu-i plac decat anumite versiuni de codec-uri si eroarea aia o da cand gaseste codecuri cu acelasi nume in SYSTEM32 , dar ele au alta versiune decat cele din folderul MPEG2_CODECS. asta e si motivul pentru care trebuie reinregistrate cele venite cu MT.

    sper sa te ajute ...
    There is no spoon !

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default MULTUMIRI ........

    ptr tot ceea ce a'ti facut ptr mine... de unul singur mi'as fi prins urekile :P

    promit sa incerc ceea ce mi'a spus ("soapta") imediat ce voi schimba versiunea de WINDOWS (acum merg cu WIN ME).

    Cu scuzele de rigoare imi permite'ti sa va intreb ce alt program (programe) mai pot folosi ptr a receptiona Canalele Codate < in special cele EROTICE / PORNO > care sa mearga cu WIN ME ?!? si care sunt etapele (pas cu pas) instalarii acestora !?!

    Stima & Respect

    ROMEO

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. de ce nu imi merge nici un program
    By 2 flash in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 23rd November 2006, 09:05
  2. NTV la 36E se deschide?
    By nello in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 27th September 2006, 02:03
  3. Filmnet 1.....nu-l mai deschide ~~
    By romeo in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 28th June 2006, 08:06
  4. My Theatre 3.35.3 (latest) full
    By fuego in forum Placi DVB
    Replies: 14
    Last Post: 20th April 2006, 00:54
  5. Replies: 0
    Last Post: 6th February 2006, 15:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top