Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default Utilizare Plugin

    Cum se poate pune pe Progdvb key pt mai multe sisteme de codare
    AM pus S2emu+Softkey_may_21

    Ce e cu vplug ?
    Cum se utilizeaza Yanksee?

    Utilizez ProgDVB

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S2emu 1.24 impreuna cu Softcam.key (cel mai recent) stiu cam tot ce se poate sti la ora actuala. In Softcam.key sunt key pentru diverse sisteme de codare. Deschide-l cu Notepad si o sa vezi!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa-l citesc dar cum folosesc atunci ceea ce stie...De esemplu Polsat nu-l deschide...Trebuie sa-l setez din Progdvb

  4. #4
    Aburel
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    ai incercat si tu exact ce nu merge momentan, sau ma rog...sunt niste zvonuri pe net ca ar merge, dar nu sunt sigur.
    Incerca multivision daca esti pe Hotbird

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi aduc aminte ca si eu la inceput am avut aceeasi problema, mai exact :
    daca sunt key in softcam de ce nu merg programele (la asta am aflat repede raspunsul cu s2emu sau Yanksee unde spunea invalid key) si atunci a aparut a 2 problema daca cheile nu sunt bune de ce mai apar in softcam.key ( la asta nu prea am gasit raspuns altul decat ca uneori anumite canale dintr-un pachet schimba mai greu key-le sau uneori pachetele se reintorc pt scurte perioade la vechile key (ex: Multivision))
    With love,
    Arcan

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instructiuni utilizare receiver THOMSON DSI 1000..??
    By Don Gio in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 24th October 2006, 19:59
  2. Caut card K3 si instructiuni de utilizare
    By dancioch in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2006, 22:23
  3. MANUAL DE UTILIZARE A TIMPULUI LIBER de la BOOMTV
    By piciul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 4th October 2006, 08:53
  4. Utilizare UnaOHM ?
    By orange in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th July 2005, 13:46
  5. Caut card K3 si instructiuni de utilizare
    By dancioch in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 1970, 07:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top