Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo Digital 4000 - Intrebare

    Buna!

    Am o nelamurire. In unele soft-uri pentru Globo Digital 4000 nu am optiunea de introducere de coduri la Games. Am incercat insa unele care nu au aceasta optiune. Cel mai nou folosesc un soft pentru Yu-Ma-Tu cu care merge perfect TPS, D+ si TV Cabo, insa nu am meniul coduri. Este ceva combinatie cu care pot sa intru la sectiunea editura chei?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi la vreo un canal codat, introdu 9339, cifrele astea vor aparea in partea dreapta-sus a ecranului. Dupa introducerea combinatiei de cifre vei intra in meniul de key. Bafta!

    Cu unele firmware poate fi alta combinatie:
    Polonez - 9976 or 9776 or 9766
    Turcesc - 9339.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce versiune ...

    @MRMX... ce versiune de YUMATU este compatibila cu Globo 4000 ?
    Mutzam !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mihaip la experimente am pornit de la ideea ca la Frocus sunt fisiere comune pentru Globo, Yumatu MX si Stratrack 500 sau asa ceva. si tot cea am gasit pe CroTeam la yumatu cu prefixul MX a mers pe Globo ... stiu ca era un mic risc insa am incercat si a mers

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    figura este ca incerc sa-l conving sa decodeze Minimax-ul si HIR TV-ul de pe AMOS si nu vrea nici cum ... codurile sunt introduse corect si totusi .... nimic. In schimb D+, TV Cabo si TPS sunt OKAY

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi Frocus. testat si merge cu cel mai nou patch Yumatu. Insa nici aici nu merge Minimax si Hir TV

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Merci ...

    Merci ! chestia cu Minimaxul ma mira foarte ... pe ala il decodeaza si orbii ! ce si-or fi zis baietii de la Globo ... dracu mai codeaza ceva in Seca1 ... si totusi !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are cineva informatii despre GLOBO <silver line 1005C> este pach pt el ?
    are procesor sti 5518 flash 2M de la strong nu se potriveste pt ca nu are comanda la receptor up-dn pentru sa apara pe ecran treaba cu host
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intre timp am mai rascolit , si revin pt cei ce se vor intalni cu < comedia > APARATUL ESTE UN COSHIB 5300 fta fabricat in germania cu numele globo sl 1005 c si merge cu pach de coshib cum e normal
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Globo Digital 4000
    By mm7163 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2006, 00:30
  2. Globo Digital 6100
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 5th December 2006, 18:50
  3. Digital 4000 S
    By nakovn in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 28th August 2006, 17:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top