Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default EPG la DIGI,intrebare

    Imi programez un program la ora de incepere,la ora respectiva trece pe programul pe care l-am programat,dar apoi nu mai pot apasa nici un buton de pe telecomanda (apare pe ecran in coltul din stanga sus un R cu rosu )exista vre-o combinatie de tastare pe telecomanda sa anuleze,sa pot apoi schimba pe un alt program?Astept raspuns multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    combinatia de taste: hard off la curent din spate, si porma on

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am crezut ca exista o alta combinatie ,dar totusi multumesc .

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o data m-am intalnit cu situatia. asa am rezolvat. poate ca exista, insa eu nu mai folosesc de atunci timer-ul. cu tasta EXIT nu merge?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am incercat dar nimic ,am tot apasat si pe tv/r si dintr-o data mi-a aparut radio, dar asta a fost doar o data ,a doua oara nu mi-a mers?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Neamt
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi butonul rosu de pe telecomanda o data, apoi merge orice

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi nu aveti impresia ca cereti prea mult de la o conserva?

  8. #8
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sabie83
    Apesi butonul rosu de pe telecomanda o data, apoi merge orice
    Asa este.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar cu butonul rosu merge,multumesc ok.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: EPG la DIGI,intrebare

    Quote Originally Posted by medias71
    Imi programez un program la ora de incepere,la ora respectiva trece pe programul pe care l-am programat,dar apoi nu mai pot apasa nici un buton de pe telecomanda (apare pe ecran in coltul din stanga sus un R cu rosu )exista vre-o combinatie de tastare pe telecomanda sa anuleze,sa pot apoi schimba pe un alt program?Astept raspuns multumesc.

    Incearca sa-l scoti din priza
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: EPG la DIGI,intrebare

    Quote Originally Posted by piciul
    ...Incearca sa-l scoti din priza
    ...si sa bagi degetele lui piciul

  12. #12
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca n-ati observat: a fost (re)introdus EPG-ul pe TVR2

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    BZ
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Daca n-ati observat: a fost (re)introdus EPG-ul pe TVR2
    da,dar merge prost

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avem promisiunea ca in vara asta se rezolva si epg-ul....iarna nu-i ca vara
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare Digi
    By skycleaner in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 1st November 2006, 16:59
  2. INTREBARE PTR CEI DE LA DIGI
    By rolli in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 25th July 2006, 19:17
  3. Intrebare DIGI
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 16th May 2006, 02:57
  4. Intrebare DIGI
    By Bumbu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 17th January 2006, 10:14
  5. Intrebare DIGI
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 5th January 1970, 09:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top