Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    RO.BUC.
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 cu telecomanda (se poate folosi?)

    Am achizitionat o placa ss2 cu telecomanda (rev 1.06) si va rog sa-mi spuneti cum se foloseste telecomanda ? Cu winlirk nu am reusit.

    Mai am o intrebare , poate o pot rezolva , am instalat progdvb 4.47.3
    am atasat Yankse-1-22.2-TT-XP , CAPI06 , S2emu v1.12 si cifra+ se blocheaza dupa 3 secunde si asa ramane, la fel pr*****lla(sky)
    iar k2-k11 de pe thor se vad dar cu niste dungi negre cu toate ca restul de pe thor se vede bine.
    Ce credeti ca se intampla?


    SA AUZIM NUMAI DE BINE.

  2. #2
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Dezactivezi.. din meniul plugins. Dezactiveaza bifa "enable" de la yanksee si reporneste ProgDVB-ul. Daca tot asa face, fa acelasi lucru si la s2emu.

  3. #3
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    daca iei si ultimul s2emu, se pare ca s-a rezolvat problema..
    vezi la discutia despre s2emu..

    despre telecomanda nu-ti pot da nici un sfat din pacate..

    Cheer up,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    RO.BUC.
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum raspunsul tau este super bine venit , acum merge.Mersi @backup_2k.
    Despre telecomanda , cred ca o pun in dulap ca si asa nu aveam nevoie,CREDEAM CA A INCERCAT CAREVA DE PE ********.


    SA AUZIM NUMAI DE BINE.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat eu!De o saptamana tot incerc,tot citesc pe aici pe RDI,dar nu reusesc.Adevarul este ca nu se prea gasesc nici informatii concrete nici sfaturi la obiect.
    Asta este, mai asteptam si mai intrebam!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    RO.BUC.
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai sa incercam amandoi @julius6
    poate reusim
    sigur reusim.
    GARANTEZ


    SA AUZIM NUMAI DE BINE.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am incercat cu telecomanda , dar acum 2 ani si jur ca nu mai stiu cum se face decat daca instalez din nou winlirc .

    Am fososit telecomanda 2 zile si m`am plictisit . Mergea orice fel de telecomanda , trebuia doar sa apesi in prealabil fiecare tasta si sa ii aloci o anume comanda , ex.: tasta 5 sa corespunda cu 5 nu cu teletext sau cine stie ce .

    Cat despre partea cu dungi negre si imagine plina de macroblocuri , se pare ca acela este unul din bugurile majore ale ProgDVB folosita in combinatie cu SkyStar2 .

    Foloseste MyTheatre , DVBDream sau altceva si va merge perfect .

    Succes

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    RO.BUC.
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU MAI VREAU TELECOMANDA.
    CHIAR NU MA MAI INTERESEAZA..
    DACA ARE CAREVA NEVOIE EU O FAC CADOU.
    PE BUNE NU GLUMESC.
    MA CAM DOARE SA MA DUC LA POSTA SA TRIMIT DAR AM SA FAC UN EFORT.


    SA AUZIM NUMAI DE BINE.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa te scot eu din ceata... atat cat pot si eu...
    Sa incepem cu telecomanda: Dupa ce o instalezi incearca sa cauti programul "Girder" eu am vers.3.26 pre5. Cu acest program poti atasa,orice tasta de pe tastatura sau butoanele mouse-ului, butoanelor de pe telecomanda, adica iti corelezi calculatorul cu telecomanda putanda astfel sa lucrezi doar din telecomanda. Pentru a o folosi cu SS2 nu ramane de facut decat sa intri in ProgDVB->Settings->Controls unde iti configurezi comenzile pentru tastatura. Ca exemplu FullScreen=Space etc. Eu folosesc in acest fel telecomanda fara probleme de cateva luni.

    In ceea ce priveste cealalta problema eu cred ca ai un conflict intre Yankse si celelalte 2 dll-uri(s2emu si capi). Eu zic sa stergi yankse din ProgDVB si n-o sa mai ai probleme, de altfel nici nu stiu dupa ce-l mai tii tot nu-ti mai foloseste la nimic. S2emu si capi deschid tot fara probleme asa ca poti sterge yankse.
    O alta problema ar putea fi cea legata de filtre, incearca si alte filtre diferite de elecard. De ex:nvidia,cyberlink,sonic...

    Sper sa ma fi facut cat de cat inteles si sa te descurci.
    Apropos n-ai de ce sa renunti la telecomanda...doar pitina rabdare,informare si totul va merge de minune.
    Bafta!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    RO.BUC.
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius

    Multumesc mult ovidiumarius.
    Asta inseamna ajutor.
    POATE PUI UN LINK de unde sa iau ce spui tu.


    SA AUZIM NUMAI DE BINE.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Serbia
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele variante sint bune Girder si winlirc dar mie im place mai mult cum merge cu winlirc (pentru progDVB) si crede ti ma ca telecomanda are avantajele ei si va puteti bucura de ele din plin ,nu aruncati telecomanda
    Cine nu are rabdare sa joace cu configurarea in girder sau winlirc pentru ca sa poate folosi telecomanda atunci le trabuie files de configurare pe care le pot inprumuta de la preteni care deja a facut treaba asta.

    Daca cineva are nevoie pentru aceste files i le pun undeva ca sa le descarce.

    bafta

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    VALCEA
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @daca as avea eu nevoie
    iti trimit un PM sau imi dai un link?
    multumesc anticipat

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @daca
    mai bine pune-l pe uplod-ul de pe keysat

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok am reusit si eu sa configurez winlirc cu ProgDVB dar sunt multe inconveniente...
    - ex pt a parcurge lista de programe de la primul la ultimul iti ia peste un minut...poate mai mult...te plictisesti sa apesi sus-jos de 800 ori cate programa sunt pe Hotbird..
    - eu folosesc SS2 cu montura HH.....cum configurez ca sa dau OK pe confirmarea de a muta pe alt satelit la diseqc 1.8 al lui MIBI...
    - care este tasta Back adica sa ies din ceva....ca exit inchide ProgDVBul
    -si mai caut..telecomanda e functionala dar nu-i gasesc avantaje...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Serbia
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]

    Eu folosec urmatoarea metoda(trick)
    Creezi o lista "Favorite" si i dai nume cum vrei si in acesta lista bagi toate canalele tale preferate.
    Poti sa le sortezi in subcategorii ,filme,sport,muzika etc. dupa aceea in disecq setezi sa nu ceara confirmare pentru mutarea pozitiei.
    Deci functioneza in asa fel ca alegi canalul preferat si antena sa duce in citeva secunde (depinde de distanca intre satelite) la canalul ales.

    Asta ar fi ceva mai simplu dar intotdeuna exista si varianta sa reconfigurezi (sa invete) winlircu sau girderu alte comande dar asta e ceva mai complicat ....

    Iertati ma pentru romana mea

    bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pot folosi un cablu nullmodem la un laptop?
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 20
    Last Post: 26th September 2006, 05:43
  2. max tv-ce cam, pot folosi?
    By leventenagy in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 24th February 2006, 10:58
  3. Se poate porni un Strong 4120 fara telecomanda?
    By Meseriashu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th February 2006, 19:17
  4. Se pot folosi 2 LNB-uri cu DigiTV ?
    By cconiac in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 29th January 2006, 11:20
  5. Replies: 11
    Last Post: 12th December 2005, 13:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top