Reality TV va difuza în luna iunie 2006 o serie de programe în premieră, dar şi câteva producţii speciale, conform unui comunicat difuzat de biroul din România al proprietarului televiziunii, Zone Vision.

Reality TV propune un seriale noi: „Chirurgia cosmetică”, începând cu luni 5 iunie de la ora 21.00 şi „Recuperatorii de maşini”, pe 6 şi 13 iunie, de la ora 22:00.

Serialul „Chirurgia cosmetică”, câştigător al premiilor Gemini Award pentru cel mai bun serial de lifestyle de televiziune, prezintă într-o perspectivă personală călătoriile emoţionale parcurse de femei şi bărbaţi care simt nevoia de a-şi remodela corpurile.

„Recuperatorii de maşini” este un reality show care prezintă lupta dintre cei care împrumută maşini şi datornicii delincvenţi.

Reality TV va completa programul din luna iunie cu o serie de evenimente speciale dintre care amintim: „Seara halatelor albe” – episoade în serie ale programelor medicale ca: Miracole în medicină, Naşteri extraordinare, Pe muchie de cuţit şi Detectivi în halate albe; „Seara criminală” cu o serie de programe ca Poliţia statală, Cele mai şocante filmări ale poliţiei şi Vameşii; „Seara animalelor” (Grădina zoologică din Auckland, Ciudăţenii şi Reptilele ucigaşe 2); „Provocarea kilogramelor” (Obezitate morbidă şi Lupta cu kilogramele); „Seara jocurilor de noroc”, documentar special dedicat jocurilor de noroc (Secretele oraşului Las Vegas, Milionari peste noapte şi În culise); „Mistere” (Lumea misterioasă a lui Jane Goldman şi Forţe supraomeneşti).

Programul Reality TV a fost lansat de compania Zone Vision în Europa în 1999 şi este distribuit în prezent în peste 120 de teritorii, fiind difuzat în 16 limbi şi vizionat de peste 35 de milioane de abonaţi din întreaga lume.

Zone Vision International Holdings BV îşi are sediul în Amsterdam, Olanda, şi operează următoarele programe: Reality TV, Romantica şi Europa Europa.