Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default Caut specialist dual-feed Astra-Intesat 10-02 pe conserva!

    Caut specialist dual-feed Astra-Intesat 10-02 pe conservă!

    La insistenţele unui prieten am făcut un dual-feed pentru o conservă cu Astra19 şi Intelsat 10-02. Nu că mă aşteptam să fucţioneze din prima dar mi se blochează imediat cum trec de canalul 101. Menţionez că nu am pretenţia să setez mai mult de 6-7 TP-uri de pe Astra. Ştie cineva dacă este vreun TP pe Astra care dă probleme? A mai făcut cineva prostia asta? A scos-o la capăt?

    ss/indescifrabil

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa face pe Astra, trebuie sa cauti numai transponderele de care ai nevoie, cum cauti mai mult decat trebuie, incepe sa stearga din canalele gasite anterior. Iar de multe ori canalele pierdute apar dupa cateva zile. Ciudata treaba. Iar canalele nou gasite nu le baga la urma, ci cum vrea muschii lui.
    Deci da-i un factory set si apoi cauta doar 5-6 transpondere pe Astra.

  3. #3
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rand, cred ca ala nu e specialist, e mai degraba kamikaze....
    daca vrei dual feed eu zic sa te gandesti la alta marca de receiver in afara de conserva....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iordache,

    cum ai facut dual-feed pentru Astra-Intelsat? Cu un lnb in focar principal si unul in secundar sau ambele in focare secundare? Care sunt parametrii semnal-calitate obtinuti pe cei doi sateliti?
    Multumesc pentru raspuns.

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune inainte ca ai facut dualfeed intr-o zona in care Intelsat are spotul3 cu cea mai mare putere iar Astra la fel . Adica nu in Romania .

  6. #6
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky

    Am dat factory set şi nu am setat mai mult de 5-6 Tp-uri. De fapt n-am apucat că după ce trecea de 101 programe memorate se bloca în draci. O să încerc azi în altă ordine şi dacă nu se poate o să fac un loop cu un alt receiver. Problema e că cetăţeanul nu are 2 AV-uri la TV, o să trebuiască să-i fac ceva prin RF. Mi-am dat de treabă...

    @dan13

    E vorba practic de două antene. Semnalul pentru Astra l-am luat de la o altă antenă unde am înlocuit lnb-ul normal cu un twin.

    @king

    Oricum nu cred că ar funcţiona nici măcar la Roma cu ambele lnb-uri pe aceeaşi antenă, sunt totuşi 20 de grade diferenţă...

    @ntire2000


    ss/indescifrabil

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la viena cu antena de 1m merge,intelsat pe conserva,astra pe receiver cu loop si disecq pe receiver cu lnb-uri in extreme si partea de intelsat ridicata cu 2 cm.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Viena merg perfect pe o antena de 85 cm Astra intr-o extremitate si Amos in cealalta (cu Sirius in centru).

  9. #9
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-aţi făcut curios... mâine fac o probă. Problema e că singurul magazin care are tije aşa lungi e în celălalt capăt de oraş.

    ss/indescifrabil

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In germania la fel cu 85cm poti realiza cam 28 de grade cu un multifeed.
    Prind de la Astra 19E pana la Telecom 8W cu Sirius pe mijloc.

    Dar problema este cu conserva. Cel putin la mine am memorate actual cam 120 canale pe conserva. Am achizitonat-o de anul trecut din noiembrie. Primele doua, trei luni am avut numai bataie de cap cu memoratul canalelor.

    La mine a functionat in felul urmator. Ultimul soft (update) si factory reset. Dupa aia scanare manual pe fiecare transponder care il doresti. Cum sa mai spus nu mai mult de 5-6 transponder de pe astra, numai chiar canalele cele mai importante. Inceput cu Intelsat (canalele de la digi) sters tot de ce nu ai nevoie imediat dupa ce ai scanat fiecare transponder. Pe urma Sirius am numai doua transponder, la fel sters dupa fiecare scanare de nu ai nevoie.
    Nu incerca sa le ordonezi cum vrea muschii tai ca muschii conservei nu vor si din pacate este cam capoasa. Iar de pe Astra am inceput de la frquentele cele inalte si am coborat. Dupa cum am spus si aici la fel trebuie sterse toate gunoaiele de care nu ai nevoie imediat dupa ce ai scanat fiecare transponder. Chiar daca raman gauri in ordine numerotata a canalelor memorate lasle asa cum sunt. Dupa ce ai reusit las-o asa si nu te mai atinge de meniu.

    Stiu este o intreaga tevatura dar la mine numai asa a functionat. Cam de 4 luni nu ma-m mai atins de ea si ma mir ca merge asa. Cel putin nu a mai disparut nici un canal pana acuma.

    Alta idee nu am din pacate.

    Bafta

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar ca sa nu-ti faca gauri in lista, muta-le mai intai la sfarsit si abia apoi sterge-le.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dual feed calculator
    By spoealar in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 18th June 2006, 10:21
  2. Dual-Feed 1w - 13e
    By adriancon in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 2nd March 2006, 22:27
  3. Dual feed !?!
    By johnny-m in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2006, 14:44
  4. Feed Telesport Bistrita-Bacau Intesat 1W
    By Vasilis in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 21st October 2005, 15:29
  5. Dual-feed HB-Sirius.
    By barghy in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th September 2003, 17:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top