Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Digi defect !

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi defect !

    Am nevoie de ajutor pentru urmatoarea situatie:
    Receptorul de la DIGI:HSS-1160NA nu are semnal,functioneaza doar prin iesirea de LNB din alt receptor deschis;

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul ce il ai deschis ce marca este?Sigur este pe post de amplificator de semnal.Ce LNB ai?De 0,cit?Unde este locatia ta si ce marime are "oala"antenei tale?Fara aceste mici indicii nu putem sa evaluam cazul.

  3. #3
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi că ai prin meniu "alimentare lnb" sau "power lnb". Dacă e deja pe "pornit" sau "on" şi nu merge (?!) da-i "factory reset". Dacă nici aşa nu vrea, tre' să-l duci la doctor.
    Simplu. A durut?

    ss/indescifrabil

  4. #4
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    8656,48 km to WALL DRUG, South Dakota
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai sa zic si eu una:
    O conserva noua dupa 2 zile imi zice "semnal lipsa". Incep verificarile si intr-adevar semnal nexam pe nici un TP. Dau o revenire la setarile din fabrica si surpriza..... semnal 98%! Cineva i-a zis sa nu fie un scurt pe cablu de la ant sau pe cabul RCA. S-a mai intalnit cineva cu situatia asta? Si intr-adevar nu de putine ori m-am curentat cu cablurile RCA conectate la TV....

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptor SRT4400,LNB 0.2,antena 1.4m,zona Radauti-SV

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si intr-adevar nu de putine ori m-am curentat cu cablurile RCA conectate la TV....
    nu esti singurul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB defect sau nu
    By bosbiciu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2006, 04:36
  2. tvr in defect!
    By doctorul in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 10th January 2006, 07:57
  3. AXN ..defect ?
    By ulenpas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 23rd December 2005, 12:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top