Eurosport şi-a īmbogăţit lista de clienţi de publicitate prin semnarea unui contract de promovare a noii linii de echipamente de fotbal a producătorului de echipament sportiv Bikkembergs.

Marca de echipament Bikkembergs şi-a lansat pe platforma multimedia pan-europeană Eurosport, prima campanie promoţională TV pentru noua line de echipament de fotbal avānd drept cap de afiş brandul BIX, primul pantof de fotbal Bikkembergs, dar şi noul website dedicat colectiei, www.bikkembergsfootball.com.

Campania on-air include spoturi de 20 şi 30 de secunde care sunt difuzate de Eurosport, dar şi o campanie de bannere on-line care apar īn secţiunea de fotbal de pe eurosport.com.

„Alegerea Eurosport este usor de explicat: un target perfect pentru produsul nostru şi capacitatea unică de a acoperi toate ţările europene. Obiectivul nostru este să creăm un produs care să atragă toate ţările, să nu existe graniţe, la fel ca īn sport. Mai mult, eu apreciez acest broadcaster cu adevărat, care la fel ca şi mine īşi pune īntreaga energie īn slujba sportului“, a declarat Dirk Bikkembergs, directorul companiei.

Annette El Khoury, Deputy Managing Director Advertising Sales a declarat: „Bikkembergs este un brand de echipament sportiv distinct care a adus la nivel de īnaltă performanţă designul şi ţesăturile. Sinergia ambelor companii constă īntr-un obiectiv unic de universalitate, inovaţie şi pasiune pentru sport; este rezultanta unui parteneriat de succes pe termen lung. Eurosport a fost ales drept unic canal media pentru prima campanie TV a Bikkembergs şi ne-am dedicat capacităţile strategice şi creative pentru a oferi soluţii globale care vor căpăta consistenţă īn timp.”

Bikkembergs este compania designerului Dirk Bikkembergs, licenţiat al Academiei Regale de Arte din Antwerp, care şi-a lansat prima colecţie masculină numit㠄Dirk Bikkembergs” īn 1989.

Compania a lansat de-a lungul timpului mai multe linii de īmbrăcăminte şi echipamente sportive, combinānd fotbalul cu moda: Dirk Bikkembergs SportCouture; Bikkembergs by Dirk; Bikkembergs Sport.