Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 pierde frameuri

    salutare! ce ma fac cu placa ss2, fiindca dupa aprox 15-20 min de functionare pe un program incepe sa piarda frameuri ? daca shimb postu si ma intorc isi revine, asta pt alte 15-20 min. la inceput am crezut ca este din cauza caldurii. am gaurit carcasa, am pus un ventilator care bate direct in ea (deabia se incalzeste tunerul). nu s-a intamplat nimic. aveam o placa video pe PCI, am schimbat-o. nimic . ce sa-i mai fac? sa aiba placa ceva? de incalzit nu, drivere la zi are, decodeaza. apropo, daca ii dau sa inregistreze inregistreaza corect, chiar daca in acelasi timp imi pierde frameuri pe monitor.
    stie careva raspunsul la ghicitoarea asta? ca eu unul nu am rezolvat-o. multam

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inainte mergea bine?
    Ce configuratie hard/soft ai?
    Ai facut vre-un update la windows?
    Ai verificat sa nu ai virusi?
    rulezi si altceva (o aplicatie in background, baza de date etc..)
    Ai testat placa pe alt calculator?
    Instalatia de satelit merge bine pe un receiver?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai..
    nu a mers nicidata cum trebuie, adica se bloca de la inceput.
    instalatia merge ok pe receivere. nu are nici o problem.
    de testat placa pe alt comp,nu, nu am pe nimeni care sa detina un comp+antena
    virusi nu sunt>nav 2003 care sta activat tot timpul si se update singur
    update la windows, doar sp2
    compu se prezinta cam asa: jetway KT266, AMD XP 2200+, 2X256 kingmax(nu este in dual chanel), radeon 9550 GU, hdd [email protected] cu 8M buffer, si ss2 care ma supara. am ventilatoare in carcasa de imi sta sistemu in 30grade.
    XP cu Sp2
    chiar daca mai deschid alte aplicatii, chiar daca folosesc doar ss2 este la fel.
    apropos, folosesc ProgDVB 4.41.1. sa fie progDVB de vina?

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerca sa schimbi filtrul elecard din progdvb cu altul
    foloseste altdvb sau my theatre

  5. #5
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    si mai vezi si semnalul cand ti se intampla asta..
    poate sa caca vreo cioara pe lnb-ul tau din cand in cand ..

    Nu acum pe bune, asta se poate intampla si din pricina semnalului..
    Ce semnal ai pe respectivul post, poti sa urmaresti..?

  6. #6
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca iti dai seama ca pierzi frame-uri cind sonorul se decaleaza fatza de imagine (alta metoda de a dibui dropped frames nu exista, subiectiv cel putzin). Asta inseamna ca, la un moment dat, se intimpla ceva care iti "maninca" de tot procesorul, cel putzin o secunda. Prespun ca folosesti un progdvb, unde chestia devine vizibila si enervanta. Sfatul meu: opreste alte aplicatzii care ar putea minca ram sau procesor in timp ce rulezi aplicatia de vizualizare pt. ss2. In plus, la progdvb ai o optziune de timeshift care, ea insasi, activata by default, face mai mutl rau decit bine. Deci la instalarea progdvb, mai bine optezi ca acest timeshift (care e o pauza pentru inregistrare) sa se faca "in file". Shi, oricum, ai jos o liniutza care iti indica bufferul pentru timeshift - adica vreo 20 de secunde. Daca vezi desincronizari, cind nu inregistrezi, da inapoi putin, pina se resincronizeaza imaginea cu sunetul...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @backup_2k semnalu sta constant, chiar daca este 30% sau 80%.

    @hgfdgfui timeshift-ul nici macar nu l-am bifat. si cu sonorul nici nu stiu ce sa zic. uneori se aude bine dar nu se vede, alteori moare cu totul. nici nu stiu.

    oricum, i-am luat gatul > format c: > si zilele astea cand o sa am timp il pun pe picioare. sa vad ce o sa se intample atunci. o sa va anunt! mutumesc pentru raspunsuri.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by OREZ
    virusi nu sunt>nav 2003 care sta activat tot timpul si se update singur
    update la windows, doar sp2
    Pune un antivir ca lumea, ala iti papa aproape toata memoria, asta ca sa nu zic de cat de bun e la detectat virusi.

    Recomand McAfee.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    si io am patit faza cu :

    " daca ii dau sa inregistreze inregistreaza corect, chiar daca in acelasi timp imi pierde frameuri pe monitor. "

    dar rar de tot si nu iam dat importanta ,nu mastept ca ss2 sa mearga brici pe win32

    daca numansel dupa inst sp2 la canale cryptate ,vezi cei si cu pluginurile de decrypt ,joacate cu ele

    incearca sa schimbi driveri ,filtre directshow ,aplicatia de vizualizare ,verifica ip placa daca e static ,disable antivirus ,disable all .......... baga nou win ........

    cumva tre sai dai de capat........

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TVR2 pierde teren
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 11th May 2006, 07:21
  2. PIERDE STEAUA AZI ??????
    By GAGI in forum Sport
    Replies: 17
    Last Post: 28th April 2006, 16:41
  3. 7020 isi pierde sunetul
    By macsat in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 27th July 2005, 15:35
  4. Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2005, 14:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top