Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Activari pachete DIGI

    Am incercat sa-mi activez pachetul HBO prin telefon, sunand la 0314004000. Operatoarea mi-a zis ca nu se poate prin telefon, ca trebuie sa ma duc personal la un punct de vanzare DIGI...bla, bla, bla. Ma intreb de ce nu se poate, atata timp cat stii seria smartcardului si nr-ul de contract si le poti spune operatoarei ? Cred ca ar fi timpul ca si DIGI sa implementeze un astfel de sistem pt a putea activa pachete de acasa. Parerea mea Voi ce ziceti ?

  2. #2
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare telefonica

    Si daca atunci cand vine factura un astfel de client refuza plata, cum dovedesti (eventual in instanta)? Cu inregistrarea vocala?

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am activat 3 cartele pana acum si numai prin telefon.

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mtest
    Mea culpa... La asta chiar nu m-am gandit. Dar poate se gaseste totusi o solutie pt a nu trebui sa mergi zeci, poate sute de km pt a schimba optiunile pt pachete. O solutie cred ca ar fi cartelele de reincarcare Sau cel putin sa poti trimite cererea de activare prin fax

    @K-storu
    Era vorba de activare pachete, nu de activare cartele

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activari pachete DIGI

    Quote Originally Posted by rpintea
    Am incercat sa-mi activez pachetul HBO prin telefon, sunand la 0314004000. Operatoarea mi-a zis ca nu se poate prin telefon, ca trebuie sa ma duc personal la un punct de vanzare DIGI...bla, bla, bla. Ma intreb de ce nu se poate, atata timp cat stii seria smartcardului si nr-ul de contract si le poti spune operatoarei ? Cred ca ar fi timpul ca si DIGI sa implementeze un astfel de sistem pt a putea activa pachete de acasa. Parerea mea Voi ce ziceti ?
    Vrei flexibiliate? Vrei sa nu mai stai la coada sa paltesti abonamentul? Vrei HBO perioade scurte de timp? Nimic mai simplu subscrie-te la Focus Sat si nu vei avea dureri de cap.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activari pachete DIGI

    Vrei flexibiliate? Vrei sa nu mai stai la coada sa paltesti abonamentul? Vrei HBO perioade scurte de timp? Nimic mai simplu subscrie-te la Focus Sat si nu vei avea dureri de cap.[/quote]
    Parca ai face publicitate asa faci
    omul Intreba altceva....

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activare telefonica

    Quote Originally Posted by mtest
    Si daca atunci cand vine factura un astfel de client refuza plata, cum dovedesti (eventual in instanta)? Cu inregistrarea vocala?
    Suni pt activarea cartelei . Raspunde robotu care spune ,, convorbirea poate fi inregistrata " . Preia legatura operatorul .
    Din ce spui , poti sa i injuri linistit .
    Comand on-line. Vinzatorul ia legatura cu clientul si cere confirmarea comenzii .
    Orientare catre client vs Comoditate

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Activari pachete DIGI

    Quote Originally Posted by SkySnows
    Vrei flexibiliate? Vrei sa nu mai stai la coada sa paltesti abonamentul? Vrei HBO perioade scurte de timp? Nimic mai simplu subscrie-te la Focus Sat si nu vei avea dureri de cap.
    Dupa cum observi din semnatura, am atat DIGI cat si FOCUS (deocamdata). Nu vreau sa fac o comparatie intre cei 2 operatori, pentru ca iar iese cu scandal pe-aici. Cred ca e foarte limpede cine e cel cu mai multe minusuri

    Oricum cei de la "imparatia" DIGI - daca tot citesc pe-aici, ar trebui sa ia aminte aspectul semnalat, si sa gaseasca o solutie moderna la aceasta problema

  9. #9
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Seria de buletin e o chestie relativ publica; CNP-ul ar trebui sa fie privat, dar... in realitate nu prea e. Singura solutie corecta pe care o vad eu este cardul prepay, sau ceva cu pin (ex: cand cumperi STB-ul sa primesti si un card cu un PIN; la telefon ai putea sa te identifici cu SC# si PIN). Asta cred ca ar fi o solutie acceptabila.

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avind in vedere ca numarul cererilor a decasit citeva zeci de mii gigi ar trebui sa plece urechea si de data asta si sa vina in intimpinarea clientilor fideli platitori de abonamente.
    eu si cu inca vreo 20.000 vrem transmisibilitatea abonamentului.ei gigi
    acum sa te vedem
    in europa in care multi isi dorsesc sa se integreze exista o cutuma a comerciantilor:clientul nostru,stapinul nostru.ve-ti fi foarte uimiti sa aflati
    cit de inradacinata este aceasta cutuma si la ce implicatii poate duce.astep
    tam sa o adopte si gigi

  11. #11
    Trnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    in europa in care multi isi dorsesc sa se integreze exista o cutuma a comerciantilor:clientul nostru,stapinul nostru.ve-ti fi foarte uimiti sa aflati
    cit de inradacinata este aceasta cutuma si la ce implicatii poate duce.astep
    tam sa o adopte si gigi
    O vor accepta si adopta, n-au incotro! Iti aduci aminte ce rapid ti-au schimbat switch-ul la magazinul unde ne-am intalnit? E o chestiune de timp pana se vor invata si ai nostri ca e dreptul lor sa ceara iar comerciantii ca sunt obligati sa indeplineasca cererile rezonabile.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United Kingdom
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea ar fi ca activari la pachete sa se poata face direct de pe telecomanda ceva de genul ppv in europa atunci nu ar mai fi atatea probleme =end of story= =))

    watch tv for free

  13. #13
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ei nu sunt...
    Tu bagi n telecomandă ce vrei, e adevărat, dar respectiva comandă cum ajunge la operator? Prin antena care tu primeşti e clar că n-are cum. Singurul standard implementat pnă acum este linia telefonică fixă folosită ca şi canal de retur. Da' unii nu vor telefon fix iar unii sunt departe... departe tare.
    Cea mai plauzibilă variantă n cazul de faţă rămne prin call-center. Clientul sună, cere, nchide, call-centerul sună la numărul specificat n contract, verifică, activează şi trimite o confirmare prin poştă la adresa de facturare. Poate costa şi x lei n plus la o adică.

    ss/indescifrabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 0314004001-Activari Digi tv
    By digitech in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 15th May 2006, 22:36
  2. DIGI TV Activari
    By pely66 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 27th April 2006, 08:58
  3. Lista pachete Digi
    By Cristi-C in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 24th February 2006, 12:19
  4. Propunere pachete premium .. la DIGI
    By ady18 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 21
    Last Post: 5th January 1970, 18:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top