Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Cuplul penibil sanctionat .

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a sancţionat, în şedinţa din 16 mai 2006, postul de televiziune B1 TV cu somaţie publică pentru nerespectarea legislaţiei audiovizuale cu emisiunea de tip reality-show „No comment”, avându-i ca protagonişti pe Irinel Columbeanu şi Monica Gabor.

  B1 TV, prin difuzarea programului, a încălcat art. 39, al. 2 din Legea audiovizualului („Difuzarea programelor care pot afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor se poate face, numai dacă, prin alegerea intervalului orar de difuzare, minorii nu au acces audio sau video la programele respective”) şi a art. 16, punctul f din Codul de reglementare în audiovizual („Criteriile generale de care titularii de licenţă audiovizuală vor ţine cont în clasificarea producţiilor audiovizuale sunt următoarele: … f) psihologia personajelor şi reperele morale pe care acestea le oferă copiilor sau adolescenţilor).

  Preşedintele CNA, Ralu Filip, a declarat că această emisiune propune un model imoral de realizare în viaţă, prin încurajarea unui anumit tip de „prostituţie morală” care presupune atingerea celebrităţii şi a bunăstării în urma relaţiei amoroase dintre o tânără elevă de liceu şi un om bogat.

  Reprezentantul B1 TV, Radu Moraru, prezent la întâlnire, a declarat că emisiunea este „o poveste de dragoste frumoasă” în care modelul ce se vrea promovat este cel al Cenuşăresei moderne.

  Radu Moraru a declarat că decizia CNA pune sub semnul întrebării succesul financiar al investiţiei de peste 100.000 de euro pentru realizarea emisiunii. B1TV are cu Columbeanu şi Gabor un contract pentru 15 săptămâni, în care numai onorariul celor doi este de 75.000 de euro.

  “CNA distruge o emisiune din punctul de vedere al business-ului şi nici măcar nu este atât de nocivă precum ştirile de la ora cinci, în jurul cărora s-a creat o adevărată industrie de producţie şi consum de publicitate”, a spus Morar, adăugând că B1 TV va contesta decizia CNA.

  Emisiunea face audienţă de maximum 1,6 rating şi 3,8 share la difuzarea de la ora 20 şi 1,3 rating şi 4,7 share după amiaza, când este difuzată la concurenţă cu aşa-zisele “ştiri de la ora cinci”, celebre pentru violenţa imaginilor şi a detaliilor accidentelor şi deceselor pe care le prezintă.

  Emisiunea este un program de tip reality show, difuzat în fiecare marţi de la ora 20 şi de luni până joi de la 17,30, cu mai multe reluări pe zi. După această decizie, B1 TV va trebui să mute ora de difuzare a programului după ora 22.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2005
  Posts
  420
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cum domnule ? Astia doi pentru cretinismele debitate primesc atat de multi bani ? ? ? Doamne, in ce mocirla traim !

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2004
  Location
  tm
  Posts
  488
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu nici nu m-am uitat la ei.

 4. #4
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Editia de marti seara a emisiunii "Nasul" de pe B1 TV a fost dedicata deciziei CNA-ului de a-i soma public pe producatorii emisiunii "No Comment", cu Monica Gabor si Irinel Columbeanu , de pe acelasi post.

  Alaturi de gazda Radu Moraru au participat la discutii Dan Chisu, Horia Badau de la Asociatia Consumatorilor de Media (ACM), Alice Nastase, redactor-sef al revistei "Tango", si Matei Miko, un apropiat al cuplului Columbeanu. Polemica nu s-a lasat asteptata, provocând clinciuri intre Dan Chisu si Horia Badau, dar si scenarii surprinzatoare din partea lui Alice Nastase.

  Clinciuri si speculatii

  Inca din debutul talk-show-ului, Radu Moraru a contestat interventia Asociatiei Consumatorilor de Media la CNA, care urmareste acum mutarea emisiunii la alta ora. In continuare, Dan Chisu si Horia Badau s-au contrat pe marginea subiectului intâlnirii. Primul a sesizat diferenta dintre libertatea de exprimare pe care o promoveaza mass-media si tendintele de cenzura ale asociatiei reprezentate de Badau. Ultimul s-a agatat de comportamentul Monicai Gabor, "nociv" pentru fetele care urmaresc emisiunea.

  In replica, Alice Nastase a lansat doua speculatii, afirmând ca ACM a gasit in scandalul Columbeanu un prilej pentru a-si face reclama. De asemenea, ea a formulat si versiunea unor presiuni din partea altor posturi, "deranjate" de succesul show-ului de pe B1 TV.

  "O jignire nationala"

  Telespectatorii au trimis mesaje prin care au contestat-o pe Lavinia Sandru, care a intreprins un demersul similar cu ACM. "Poate doamna Sandru sa ne impuna standarde de moralitate la nivel national?", s-a intrebat retoric unul dintre ei. Irinel Columbeanu a intervenit telefonic la "Nasul", pentru a se apara de iuresul controverselor. Acesta a atacat-o pe Sandru pentru acuzatiile de mita lansate impotriva profesorilor Monicai.

  "Mi se pare de o imoralitate fara comentarii", a obiectat Irinel. El a numit pozitia luata de vicepresedintele PIN "o jignire nationala". Telespectatorii au "transat" la final, prin vot, problema emisiunii "No Comment" in favoarea "columbenilor" si a B1 TV: 70% contra interzicerii, fata de 30% pentru.

 5. #5
  Member Mentor
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Alied States of America
  Posts
  788
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fortza Columbeanu oare cata ****** baga in el? Sau totul se reduce la cumparaturi si masini?

 6. #6
  Safe User Expert
  Join Date
  May 2005
  Posts
  2,956
  Posts Thanks / Likes

  Default

  7000 euro/saptamana pt filmari lua VIRINEL ......un fleac pt buzunarul lui

 7. #7
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2004
  Location
  husi
  Posts
  555
  Posts Thanks / Likes

  Default

  la mine blocat b1tv sa fie oare de la gigi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top