Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Montura H-H

  1. #1
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Montura H-H

    Sal to all

    Azi mi-am luat o montura H-H SG-2100A, dupa ce am montat-o am reusit sa dau de Eutelsat W4/Sesat 36 est. Problema e ca am 1 secunda semnal alta nu mai am si tot asa. Intra imaginea iese iar intra......
    Daca deschid meniul settings-diseq (progdvb), cat timp am fereastra deschisa merge ok doar ca nu arata semnal in bara de status.
    La fel se intampla si cu fastsatfinder, intra semnal iese si tot asa.

    Dati-mi o idee, ce ar putea avea.

    Multumesc.

    PS: Daca se poate sa-mi raspundeti mai repede decat la ultimul post ar fi OK.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    irlanda-dublin
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai montura H-H si e pusa direct pe Skystar2? incerca sa pui un digibox....

  3. #3
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Da e pusa direct pe ss2.
    Fara digibox nu merge?

  4. #4
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    dar de ce cand deschid meniul settings-diseq merge ok?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am montura HH puse direct pe ss2 si nu am nici un fel de problema. Eu folosesc "SS2DiSEqC1.6" luat de pe dvbnet. Trebuie inlocuit skynet sys din Windows-sistem 32- driver cu skynet sys din SSDiSEq 1.6, dupa care te duci in "device manager " si dai "disable" la B2C2. Faci restart, device manager - enable B2C2, SI TOTUL TREBUIE SA FUNCTIONEZE PERFECT. Pentru Prog dvb pui ce ai in arhiva SS2DiSEq 1.6 in radacina si va aparea la plugin ss2Diseq- configure si de aici ... Poti memora pozitiile satelitilor, antena se muta singura doar prin simpla accesare a programului de pe satelitul respectiv (dupa ce pozitia acestuia a fost memorata). Cred ca am fost destul de clar. Daca ai nelamuriri, intraba. Succes.

  6. #6
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Exact asa am facut si eu Benix, inlocuit skynet.sys, folosesc SS2DiSEqC1.6, ledul la motor e ok, motorul se misca perfect, dar cand vine vorba de imagine intra iese intra iese si tot asa.

    Daca nu ajungea intensitatea curentului furnizat de ss2 cred ca nu mergea motorul si ledul nu era verde.

    Ce e interesant e ca daca deschid meniul de configurare diseq merge ok atat timp cat e deschisa fereastra respectiva.

    Chiar acum nu am bani pt. digibox, poate mai incolo, dar pana atunci ce sa fac.
    Si daca dupa ce pun digibox tot asa face?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat si fara montura? Mise pare inexplicabil. Ai dezinstalat - instalat prog dvb? Ai incercat si alt wiewer? Vezi daca numai la Progdvb face asta si apoi mai vedem.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,


    Eu folosesc de mai bine de un an SS2 si HH STAB 100, fara nici o problema, nu trebuie nici un pozitioner, PC-ul scoate destul curent ca sa invarta motorul fara nici o problema. Poate nu ai destul semnal si de aia ti se intrerupe.

    Semnatura se incarca...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai pe toti satelitii face asa sau doar pe eutelsat?

  10. #10
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Salut!
    Am rezolvat-o.
    Era din cauza skynet.sys, am pus o versiune mai veche si merge. Facea asa pe toti satelitii.
    Dar acum am observat ca nivelul semnalului indicat in prog dvb (mt si dvb viewer) a scazut cu 40 procente. La canalele la care inainte aveam 99% acum am 55-60%, iar la care aveam 20-24 %(care inainte sub 15% nu mai mergeau) acum am 8 % si merg perfect cu 8%(sau dispare semnalul si nu mai merg deloc).
    Am pus skynet.sys-ul care a venit cu placa si semnalul e indicat ok.

    Intrebarea e urmatoarea: a scazut intradevar semnalul din cauza lui skynet.sys sau semnalul e acelasi ca si nivel doar e raportat gresit.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu.Semnalul este acelas numai ca este indicat cu alte procente. Cel putin la mine asa este, ce vad cu 28 - 30% arata cu sky net modificat 3- 4 % si mergea cu aceias calitate ca la 28 - 30. Am incercat mai multe versiuni de sky net.sys si m-am oprit la cea care mi-a indicat semnalul cat mai mare ca voloare. Nu stiu sa-ti spun ce versiune de sky net folosesc acum pt ca sunt la servici, dar poate revin luni si-ti spun.

  12. #12
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    mai mult ca sigur e raportat gresit..

    Driverii, de la versiune la versiune, au aratat mai mult sau mai putin la semnal. La o versiune iti intra lumina pe la 20 la suta, la alta versiune la 40 la suta. Probabil ca si-au dat seama ca stau prost la capitolul tuner si au miscat scala mai spre +

    bine ca iti merge..
    s-ar putea sa mai fie o chestie pe viitor, ai grija, ca daca e versiunea originala de skynet.sys s-ar putea sa ti se blocheze placa. atunci o sa citesti sticky-ul legat de blocarea hardware a ss2.
    pana atunci vizionare placuta cu un capi langa tine

  13. #13
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ce versiune de plugin diseq folosesti 1,6 sau 1,8?

    Deocamdata eu nu prind decat eutelsat w4 36 E, Hellas Sat 2. turksat, eurasiasat si inspre est ultimul pe care il prind e euro bird 1 mai incolo am deschidere dar nu-mi intra nimic. De la 36 est inspre vest nu mai intra nimic pt ca imi apare balconul vecinului si apoi blocul.
    Dar inspre est ar trebui sa-mi intre si alti sateliti, oare nu-mi intra pt ca nu e bine reglata antena (montura H-H e bine reglata, dar la antena nu am nici un marcaj asa ca am pus-o dupa ochi).

  14. #14
    alex24
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Versiunea originala de la technisat a skynet poate sa blocheze placa de la technisat?
    Am inteles ca doar placile de la eol se blocheaza

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU, placile TEchnisat nu se blokeaza.
    treaba cu semnalul la diversi driveri e PACALICI. ca sa spuna unii ca unele versiuni de placi SS2 is mai slabe ca altele.
    Iti recomand pt HH driverul 4.2.8 modificat de Saar + ALT-DVB.
    La acest driver semnalul variaza de la 2-3%---Decodadabil pina la 80,90 si chiar 99%.
    In cazul meu cred ca indica cel mai corect semnalul din toate driverele..
    Am ss2 rev 2.6.XX cea mai "slaba" din reviziile ss2)))))

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. montura hh
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 11th September 2006, 18:19
  2. Montura H-H
    By marexim in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 31st March 2006, 01:28
  3. montura h-h
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2006, 11:45
  4. ce fel de montura ?
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2005, 12:53
  5. Help montura HH!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 9th July 2005, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top