Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu sunetul PC dupa instalare SkyStar2.6D...

    probleme cu sunetul PC dupa instalare ProgDVB...
    1) motherboard V266DMU/V266DM;
    2) sunet - incorporat;
    3)SkyStar2.6D;
    4)ProgDVB 4.61.6
    Dupa instalarea SkyStar2.6D totul lucreaza perfect numai ca a aparut o problema: sunt niste rupturi (valuri) la audio cu frecventa aprox. de 2sec.
    Nu numai la TV , dar si la Windows Media Pleer 10 cu mp3 file-ri. Si asta a aparut dupa ce am pus SkyStar2.6D pe calculator.
    Ma gandesc sa dizinstalez totul si sa vad ce primesc..... ori poate cineva imi sopteste cum se rezolva aceasta problema ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  2. #2
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil conflict de codecuri.Mie imi facea asa de la Klite instalat peste Divx (fara sa dezinstalez Divx).Am scos Klite si am pus Nvidia Pure Video si am rezolvat

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Boldur, TM
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Şi eu am aceeaşi problemă cu sunetul (audio integrat). După ce ieşi din ProgDVB acesta schimbă probabil pe o frecvenţă fără semnal. La mine problema dispare dacă selectez din Setup4PC (icoana din tray) un provider cu semnal.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca aveti instalat driver 4.3.2, incercati cu 4.3.0 si eu am avut problema asta cu drv. 4.3.2.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi , daca dezinstalez driver-ul sunetul revine la normal....
    am dezinstalat driver-ul 4.3.2.9999/ restart/ PC gaseste New Hardware/ arat Advansed si mapa 4.3.0 / ma atentioneaza ca cu XP-ul nu a fost testat, eu ii dau OK si incepe a instala driverul nou / cere CD-ROM ii bag CD-original fabrica soft / terminat instalare driver / restart
    si cand merg la Device Manager imi arata aceiasi versiune de driver 4.3.2.9999. Daca nu bag CD-ul nu se instaleaza noul driver.
    Ce nu fac eu corect la instalarea noului driver ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cu 4.4.0 (cel mai recent)? Da-l jos de pe net si instaleaza-l.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi "crocodilule" - o fac si pe asta, dar la update driver zice ca nu e ceva mai nou decat este 4.3.2.9999
    cineva mi-a zis ceva de filtre..C:\ProgDVB\Filters....
    ei si ce pot schimba eu acolo....?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    mersi , daca dezinstalez driver-ul sunetul revine la normal....
    am dezinstalat driver-ul 4.3.2.9999/ restart/ PC gaseste New Hardware/ arat Advansed si mapa 4.3.0 / ma atentioneaza ca cu XP-ul nu a fost testat, eu ii dau OK si incepe a instala driverul nou / cere CD-ROM ii bag CD-original fabrica soft / terminat instalare driver / restart si cand merg la Device Manager imi arata aceiasi versiune de driver 4.3.2.9999. Daca nu bag CD-ul nu se instaleaza noul driver.
    Ce nu fac eu corect la instalarea noului driver ?
    Daca cere Cd insemna ca in ,, mapa 4.3.0 " nu gaseste fisierele ( driverul )

    Quote Originally Posted by clon
    cineva mi-a zis ceva de filtre..C:\ProgDVB\Filters....
    ei si ce pot schimba eu acolo....?
    Pai .... filtrele
    Incearca sa apelezi la cineva cu experienta ( sau macar http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=30103 )

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat-o....
    totul a fost banal : in ProgDVB am intrat in Settings/Audio&Video/Direct Show/TvChanneles/ si am ales NVidia (acest video e pe placa mea)....
    Si acum nu mai "tremura" nici mp3 si nici video....
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    ...
    Nu numai la TV , dar si la Windows Media Pleer 10 cu mp3 file-ri. Si asta a aparut dupa ce am pus SkyStar2.6D pe calculator.
    ...
    Quote Originally Posted by clon
    Am rezolvat-o....
    totul a fost banal : in ProgDVB am intrat in Settings/Audio&Video/Direct Show/TvChanneles/ si am ales NVidia (acest video e pe placa mea)....
    Si acum nu mai "tremura" nici mp3 si nici video....
    Asta nu inteleg, care-i legatura intre redarea de mp3-uri din WMP cu setarile din ProgDVB ? ?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clon
    ...si am ales NVidia
    Ca sa vezi unde il duce iNVidia pe om...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default


    nu mai stiu ce am facut, caci de acum merge bine si audio si video, dar driverul a ramas acelasi 4.3.2.9999. Ei bine......
    Acum despre calitate semnal : SS2 imi arata pe HotBird(motorul urmeaza, caci SS2 e la servici) calitate 30%;50% si nu mai mult de 55% la unele canale, pe cand la reciver 80%;90%. Asa oare e specificul SS2 - de a fi mai timida la indicatoare....
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie sa ai nici o incredere in indicatiile absolute ale semnalului, la orice receiver sunt altele. Indicatia e buna doar ca valoare relativa, cand iti reglezi antena.
    Iar tunerul de la SS2 e mai slab ca la receivere, parca ar fi facut numai pentru satelitii care-ti bat in cap, nu si pentru aia de la mahala...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da cum pot eu sa scap de liniile orizontale, apar la miscari rapide (la canalele mai slabe si nu neaparat).... ori asta tine de hardware, drivere, ori si mai rau : asta e la SkyStar2 ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa nu fi inregistrat un filter. Te duci in folderul Filters si faci dublu clic pe register.bat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prog DVB ,,ingheata,, dupa instalare -- ajutor !
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 3rd December 2006, 09:00
  2. SkyStar2 probleme la instalare
    By Manius176 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 19th April 2006, 20:20
  3. Problema dupa instalare img dbox2....
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 29th January 2006, 09:47
  4. Probleme cu sunetul la Atomic
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 12th September 2005, 14:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top