Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: D&K blocat

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default D&K blocat

    La incarcarea de soft a ramas ledul galben si atit nu mai vrea sa faca nimic,vreo solutie

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    D.N.17.
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La tipul asta de receptoare ,solutiile se gasesc f.greu,incearca totusi sa suni la d&k.In alta ordine de idei acum o ora au aparut pe www.sismanturk.de ,doua patchuri pt. datcom,unul pt fujitsu(ibiza 3.50),iar altul pt. cele cu procesoare texas(volga 3.40).Zic baietii ca deschid tot(s..a 1,2:via,nag,con,ird),care doriti probati.Nu stiu daca merge si pe uitatul dk 1102,m-as bucura ca acest receptor sa redevina surpriza placuta care a fost odata!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am un dk 1102 si nu mai mergea nimic pe el mai chinuit 2 zil dar a meritat dupa atata munca aseara dupa 2 ore de la punerea pe site www.sismanturk.de a ver3.40 am reusit sa introduc pach in receptor dar mai intai am modificat flashu receptorului in datcom prin interfata jtag si acum sunt multumit de ell deschide totttttttttt pentru mai multe relatii ma gasiti pe yahoomessenger nick vlad_timmy sau la 0744974586.SI confirm ca mere totul pe dk1102 sau datcom1102 incercati ca merita.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    D.N.17.
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @vladtimmy ,ai pm-uri!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Europa Latină
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: D&K blocat

    Quote Originally Posted by monalisa
    La incarcarea de soft a ramas ledul galben si atit nu mai vrea sa faca nimic,vreo solutie
    Acelasi lucru l-am patit si eu, păcat cu nu am vazut postul tău la timp ca să nu cad in capcană. Ai reusit sa-l deblochezi? Se poate si acasa sau numai la firma d&k se poate debloca ?







    ______________________
    Nu se poate castiga nimic fără să fi pierdut ceva
    Pentru a castiga ceva trebuie sa pierzi altceva de valoare echivalentă

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DIGI BLOCAT
    By edygsm in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 16th December 2006, 06:06
  2. rec, technisat blocat
    By xud in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 31st October 2006, 22:57
  3. TPS-sport Blocat?
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 22nd March 2006, 00:57
  4. strong blocat
    By horia11 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2006, 00:01
  5. Ajutor!!!!!!!!!!!!! SS2 blocat!
    By picieri in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 27th September 2003, 22:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top