Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: SS si max

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default SS si max

    Stiu ca s-a mai intrebat dar dat fiind ca nu merge functia search as avea nevoie sa stiu cu ce plugin merge maxul?



  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu UVCE ultima versiune care este la Skystar-DvbFiles aici pe RDI . Interesant ca am reusit sa-l fac sa mearga acceptabil doar cu AltDvb 2.0 . Cu ProgDvb se bloca calculatorul , cu MyTheatre inca nu am incercat , la fel nu am incercat cu versiunile mai noi de AltDvb . Astept rezultatele tale .

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge.Eu am cas2+addon Cum trebuie setat?Smart mouse @3,579Mhz?Dupa care trebuie setate ECM si EMM?Trebuiesc pornite?



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar EMM FILTER.
    Merge OK cu Prog Dvb+Phoenix. De multe ori trebuie sa dai pe Pro Tv ca sa plece cartela.
    benix

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge.Aveam si un smart mouse care e stricat.Pe cas 2 nu stiam cum trebe setat.Multam fain



  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cu altdvb+Phoenix nu reusesc sa-l fac sa deschida max
    UVCE( @ \AltDVB 2.1\Plugins\Av0 )citeste cardul dar...cam atat....
    Cu progdvb merge de "rupe"....
    Teach me...please !

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu AltDvb asa am patit si eu dar am folosit alta versiune de UVCE si a mers .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top