Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default putin ajutaor sky net

    mi-am luat un SS2 d curand... am o problema
    Programele TV merg, dar receptie de date nu. Am incercat sa instalez mai multe versiuni de SkyNet si de Manna dar toate imi dau eroare si se inchid singure. Am driver 4.40 luat de pe dvbskystar.com. I-am dat setup4PC si i-am adugat un transponder de date... iconita este verde si zice ca-i OK. Da nu inteleg de ce nu pot sa pornes Skynet. Am Windows Xp Media Center Sp2. Ma poate ajuta cineva sa configurez SkyNEt sau Manna. Am downlaodat cam tot ce era mai nou pe dvbskystar.com.

    Mersi
    Marius

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt este deschisa tema pentru SkyNet SkyNet, SkyNetix - internet grabbers

    Poate de la inceput istalezi driverul 4.3.0, pe el precis totul o sa mearga (daca configurezi totul cum trebuie).
    Mai intii spunene de pe ce satelit si provider vrei sa faci download, si arata skynet.ini sa vedem daca totul este corect, indica si daca ai DiseqC daca da atunci pe ce intrare este satelitul cu Inet. Numai ca nu aici dar in tema mentionata mai sus.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai download vreau sa fac de pe Sirius 5*E.
    Am mai multe drivere am 4.30, 4.32 asta e pe Cd-ul original si 4.40 care l-am scos de pe dvbskystar.com. Da problema-i ca da eroare skynet si manna si orice... nici nu se deschide aplicatia. Windows-ul nu cred ca e devina ca e instalat doar de vreo sapt. Poate nu stiu eu ce tre sa fac sau are ceva placa. Da normal daca pot sa vad programe TV ar trebui sa mearga si datele, nu? Am semnal 50-50% cam asa ceva.
    fisier .ini

    #streamreader.dll=streamsplitter.dll

    err_dump_period=60000

    autosave_time=30000
    save_segments=1

    ww=750
    wh=550
    refresh=100

    font=Courier
    font_size=16

    xfont=-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-cp1251

    processor=0

    name_format=E/*p_m_s_c.E
    # P - pid hex
    # p - pid dec
    # M - mac
    # m - lower case mac
    # D - destination addr hex
    # d - destination addr dec
    # S - source addr hex
    # s - source addr dec
    # C - counter hex
    # c - counter dec
    # E - extension
    # N - size
    # R - real name (if known)
    # * - mark (from rules.txt)

    incomplete=E:\inet\incomplete
    temp=E:\inet\temp
    ok=E:\inet\ok

    incomplete_min_size=5M
    incomplete_%=99

    timeout_100k = 500
    timeout_500k = 1000
    timeout_1m = 2000
    timeout_5m = 4000
    timeout_10m = 8000
    timeout_50m = 16000
    timeout_100m = 32000
    timeout_500m = 64000
    p2p_add = 6000

    rep_timeout=20000
    tcp_timeout=300000

    http=1
    nntp=1


    #dream_ip=127.0.0.1
    #dream_port=31339


    #ss1=1
    #ss1_mac_filter=00D0


    # tuner
    lnb=9750000,10600000,11700000

    #diseqc=POSITION_A
    #diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_A,OPTION_B

    # LOW_BAND HIGH_BAND
    # VERTICAL HORIZONTAL
    # POSITION_A POSITION_B
    # OPTION_A OPTION_B

    # -- 5e --

    # SatGate
    #tuner=11919000 H 27283000 A
    #pids=822 888 1537 1538 1539 1540 1549 1929 3183

    # Swepet
    #tuner=11996000 H 27500000 A
    #pids=530 531 537

    # SatGate
    tuner=12015000,V,27282000,A
    pids=402,404,821,828,831,1535,1546,1556,1577,1584, 1587,1589,1596,1602,1606,1932,1933,1936,1948,3163, 3164,3171,3172,3177,3180,3182,3184


    # SatGate
    #tuner=12320000 V 27489000 A
    #pids=777 820 1360 1548 1581 3015 3017 3021 3027 3143 3176 3179

    # ?
    #tuner=11285000 V 27500000 A
    #pids=605 608 1031

    # -- 7e --

    # OpenSky
    #tuner=11262000 H 27500000 A
    #pids=3001 3010 3011 3012 3013 3021 3022

    # OpenSky
    #tuner=11449000 V 27500000 A
    #pids=2401 3010 3011 3012 3013 3021 3023

    # Evolve
    #tuner=11554000 H 27500000 A
    #pids=1327

    # ?
    #tuner=11679000,H,30031000,A
    #pids=2312

    #tuner=11554000,H,27500000,A
    #pids=1301,1311,1315,1327,1328,1492,1493,1494,1498 ,1499
    Marius

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cit vad nu ai DiseqC, la antena ai numai Sirius5E? e important.

    Da si vezi daca in mapa SkyNet ai streamreader.dll.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am diseqC... e doar SS2 pe lnb-ul asta, am 2 receivere da alea nu-s instalate acum. Deci cam care ar fi problema la mine?
    Marius

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-ai raspuns la intrebarea lui Edyk, ai streamreader.dll in directorul in care este skynet ?
    Verifica daca nu ai langa skynet.exe un fisier skynet.log, acolo ar trebui sa scrie eroarea.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi merg bine toate skynet-urile si toate manna cu drivere mai vechi.
    Am bagat driverele 4.4.0 cu tot cu setup4pc ca sa-mi mearga noul dvbdream si surpriza nu mai merge niciun skynet sau manna, respectiv dau erorile descrise de tine. Mai stiu pe cineva care a patit asa ceva. Nu stiu sigur daca ar face la fel instaland numai skynet.sys 4.4.0 fara aplicatiile si celelalte.

    Asa ca daca nu tii neaparat sa ai driverele astea iti recomand sa pui unele mai vechi, dupa ce le dezinstalezi pe astea.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    darkt ai dreptate.
    Am instalat driverul 4.32 si merge Skynet, ca prin minune. era si problema cu streamreader, da nu la toate, unele versiuni de skynet aveau streamreader. Da acuma am o problema mai grava, nu mai merge bine sistemul dupa ce am instalat driverul 4.32 merge foarte greu, nici in winamp nu mai pot asculta muzica si windowsul e numai de 2 sapt instalat (Xp Media Center 2005 Edition). Nici netul, nici nimic nu mai merge calumea si cosuma 50 % din procesor.
    Acuma cu laptopul, ca PC-ul il formatez ca n-am alta sansa

    Ce ziceti de asta, ar putea fi vreo incompatibilitate sau vre-un conflict? ca in device manager totul e OK.
    Sistemul meu >>>
    Procesor>>> AMD ATHLON 64 2800+
    PLACA DE BAZA >>> ASUK K8N CU ULTIMA VERSIUNE DE BIOS
    PLACA VIDEO >>> ATI RADEON 9550 256 MB
    RAM KINGMAX >>> 512 DDR
    HDD >>> 1. EXCELSTOR 60 GB (ATA), 2. SAMSUNG 200 GB (SATA)
    DIAL-UP MODEM MOTOROLA
    ETC...

    Ce-i de facut? Totusi e ceva ciudat cu driverul ala... cu 4.40 sistemul merge bine si merge progDVB si aplicatii TV dar nu merge skynet, da eroare si zice ca tre sa-l inchil, iar cu 4.32 merge skynet da nu merrge sistemul bine... care ar fi problema totusi? aveti vreo idee
    Marius

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... si inca ceva , placa e noua , o am de 2 zile e SS2 Rev 2.6 d
    Marius

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mariuscotan

    Imi pare rau ca de-abia acum am vazut ce ai postat fiindca te-as fi sfatuit sa NU pui driverul 4.3.2. E cel mai ciudat driver, ca sa nu zic prost, de pana acum. Si la mine se intampla acelasi fenomen ca la tine si totul mergea aiurea pana am revenit la 4.3.0. Totusi , multe din versiunile actuale de SkyNet si Manna sunt si pentru acest ciudat driver. Eu totusi folosesc driverul 4.2.8 pe o partitie si merge Manna bine mersi desi la versiunile mai noi e specificat ca functioneaza cu 4.3.0 si 4.3.2. Dupa parerea mea, pentru download cele mai sigure raman 4.2.8 si 4.3.0.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc 4.2.30 enhanced din mytheatre si merge bine totul

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc si eu cu 4.30 sa vad... da inainte o sa ma asigur si o sa creez un restore point ca sa nu am surprize...
    Da totusi si driverul 4.40 e ciudat ca orice versiune de skynet sau manna da eroare


    Daca puteti sa ma ajutati cu o lista cu frecvente pentru download pe Sirius 5*E si cu ceea ce mai trebuie configurat la Manna sau la Skynet

    ms
    Marius

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Degeaba am incercat cu 4.30 ca tot nu merge, numai cu 4.32 si asta imi strica windowsul.
    Mi-ar trebui un link de unde sa pot lua 4.28 sau ceva care sa mearga, da sa fie numai driverul fara alte aplicatii ca sa-l pot dowloada usor. Si inca un lucru, mie mi-a zis la magazinul de unde am luat placa ca e 2.6 D, de unde aflu chestia asta, ca pe cutie nu scrie asa ceva ?
    Marius

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ai aici: http://66.249.93.104/custom?q=cache:...98894950304438 ce iti doresti. Succes !

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Satu Mare, 40° NORD, 25° EST, Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ms pt link mi-am descarcat de acolo ce mi-a trebuit
    Faza-i ca acuma am reusit sa o fac sa mearga cu drivere 4.32 si am descoperit care era problema. Cat timp aplicatia aia de langa ceas Server2Pc e rosie calculatorul merge foarte greu iar cand este verde n-am probleme. Trebuie adaugat un transponder de date acolo ca tot timpul sa fie verde si atunci e ok. Eu am avut ceva driver 4.30 da nici cu asta nu merge, numai cu 4.32 care este pe Cd-ul original.

    Daca ma puteti ajuta cu ceva setari in plus sau alte frecvente pt download si pe alti sateliti ar fi super
    Mersi tuturor de ajutor.
    Marius

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Putin ajutor, va rog...
    By sorell in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th May 2006, 10:17
  2. Putin ajutor va rog.
    By K-storu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 15th November 2005, 21:47
  3. Putin help!!!!
    By BIHOREANUL in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 30th October 2004, 20:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top