Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: SRT 6125

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default SRT 6125

    SALUT
    AM INSTALAT UN SISTEM STRONG SRT 6125 CU POZITIONER H-H SI AM CONSTATAT CA NU MEMOREEAZA MAI MULT DE 6 SATELITI.IN MANUALUL PENTRU SRT6125 SCRIE CA ARE DISEQC 1.2 DAR IN SOFTUL LUI AM GASIT 1.0 SI 1.1.
    SA FIE ACEASTA PROBLEMA?DACA ATI INTALNIT PROBLEMA SPUNETI-MI SI MIE CARE ESTE RZOLVAREA.
    MULTUMESC
    CRISTIAN

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut !

    Locul acestui post este la sectiunea RECEPTOARE ! totusi ... problema ta este cunoscuta ! se pare ca asta este o anomalie a softului seriei 6125 ! a mai fost semnalata si de altii ... este drept ca asta era relativ la patchul seriei 6125 ! nu are solutie deocamdata ... va fi rezolvata probabil de versiunile ulterioare !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SRT 6125

    Quote Originally Posted by cristi_v
    SALUT
    AM INSTALAT UN SISTEM STRONG SRT 6125 CU POZITIONER H-H SI AM CONSTATAT CA NU MEMOREEAZA MAI MULT DE 6 SATELITI.IN MANUALUL PENTRU SRT6125 SCRIE CA ARE DISEQC 1.2 DAR IN SOFTUL LUI AM GASIT 1.0 SI 1.1.
    SA FIE ACEASTA PROBLEMA?DACA ATI INTALNIT PROBLEMA SPUNETI-MI SI MIE CARE ESTE RZOLVAREA.
    MULTUMESC
    CRISTIAN
    Am avut aceeasi problema ca si tine.In primul rind ar trebui sa faci upgrade de firmware,(poate fi facut de pe satelit,Astra 19.2Est sau Hotbird),dupa care trebuie sa resetezi montura H-H si receptorul(la receptor trebuie sa faci Factory reset).Apoi totul trebuie sa mearga bine.
    Succes.
    P.S La upgrade trebuie sa ai rabdare pentru ca downloadul dureaza cam 35 min si trebuie ca pe receptor sa vezi ca ai semnal(LED-ul rosu aprins).

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default SRT 6125

    multimesc pentru informatie
    pentru celelalte receptoare din seria 6xxx este aceeasi problema?6155,6355?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Flash srt 6125
    By Fxprime in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 8th February 2006, 19:59
  2. strong 6125 ??
    By cell1 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th January 2006, 14:42
  3. Ce se mai vede cu SRT 6125 ?
    By aygun in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 29th November 2005, 15:56
  4. Ajutor TPS pe srt 6125
    By nakovn in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 20th April 2005, 16:09
  5. 6125 cu motor H-H
    By FERI in forum SD Receivers
    Replies: 17
    Last Post: 6th March 2005, 18:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top