Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: dragon S-1100

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default dragon S-1100

    Se poate actualiza tabela de k*y pt. un drogon s-1100, in mod ,,automat,, si nu manual?Daca da,cum si cu ce ,,mijloace,,?
    Se pot folosi k**le de crypto si la dragon?Cum se introduc?
    Va multumesc!

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    menu si 7777

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar parea ca merge si pe Galaxis cu ultimul firm.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default DRAGON S 1100

    Multumesc pt. info. oferite! Numai bine!

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    Cum adica "automat"?Cu ajutorul unui soft de pe calculator?
    Crypto nu merge inca pe nici un receptor cu patch,numai de la DM500 in sus.
    ba sunt destule receptoare cu patch pe care merge crypto

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care receptoare au patch pentru crypto

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicolassat
    Care receptoare au patch pentru crypto
    goldbox philips 6071 6072 probat de mine
    humax 5400 si altele

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si Galaxis dar nu stiu exact care.Deseara probez.


    1.08
    ----
    + cryptoworks
    + gCam bugfixes

    ----------------------------------
    Bug MTV / XTRAMusic

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si pe goldbox pioneer
    350 kg de scule!

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default dragon S-1100

    ce ii trebuie sa dragon S-1100 sa deschida crypto? sau cum se baga cheile ca nu ma prind de loc (pt crypto) ?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @morientes - in patch v1.22 trebuie sa pui chei de 32 bit ( nepublice ; vezi td_evocamd la s2emu v1.24 )
    A aparut astazi patch V1.23 pt digitstar 22000 ( echivalet S2200 ) deci este pe aproape si pt s1200 ( merge de minune pe S1100 )
    poti incerca sa l conversia ( era un program care facea asa ceva , eu nu am reusit sa-l mai incarc dupa conversie )

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Undeva in Romania
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default echolite

    Echolite 790 deschide crypto?A probat cineva? Cu ce soft?

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablu de date pentru dragon s-1100
    stie cineva de unde pot lua?

  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablu nulmodem se gaseste la majoritatea mag. de calculatoare sau componente electronice . Daca as sti locatia ta as sti sa te indrum la unul apropiat . Prin posta se poate primi de la www.vitacom.ro

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Dragon S1100

    Salut !
    Pe S1100 merge pus patch de S1200 9 in continuare merg incarcate numai sw de 1200 )
    Pe S1200 merg patch uri de DigitStar DSR 4020 (DS nu MS ) ; se poate reveni la sw de S1200
    Alte receivere echivalente : @Sat NAG 5015 ; IBM SuperEchosat 9750 ( X5)
    Patch nou S1200 vers. 1.25 la http://www.sahindigital.com/cms/?pid=49
    , se spune ca merg Aladin si Cw ( nu am verificat inca )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dragon s-1100
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 31st May 2006, 03:06
  2. dragon s 1100
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 14th March 2006, 10:55
  3. dragon s 1100
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 2nd March 2006, 16:14
  4. Dragon S-1100
    By torpedo11 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2005, 11:05
  5. dragon S-1100
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 5th January 1970, 09:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top