Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default Decodare S*ca 2 folosind WCE 1.38 si PMCAM(2.40 sau 2.45).

    Ce tip de cablu se poate folosi pentru conectarea porturilor calulatorului intre ele ?
    A mai incercat aceasta metoda cineva ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am avut timp sa testez dar ar trebui sa merga cu cablu nullmodem :
    rx- tx
    tx -rx
    si bucla intre rts-cts si dtr-dsr

    sau si mai simplu, cu virtual serial port nu mai ai nevoie de cablu, si nu folosesti porturile existente, detalii aici:
    http://www.virtual-serial-port.com/

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat acum, merge combinatia (test sky):

    wce 1.38
    pmcam 2.40
    virtual serial port 4.6.1
    altdvb

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si eu cu cele puse de bbox si am modificat in wincardemu.ini portul (in cazul meu COM3), am pus PMCAM 2.40 in Altdvb\Plugins dar poate mai trebuie facute ceva modificari in PMCAM... Nu stiu de ce nu deschide nimic.
    Poate ne dai ceva setari mai detaliate, bbox!

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zi ce nu-ti merge mesaje de eroare, etc...

    - instalezi virtual serial port de ex. ca si com3-com4

    wce:
    inserezi in wincardemi.ini liniile (la inceput):

    UseNullModem = on
    CamHighSpeedMode = off

    modifici setarile ptr. sectiunea seca: (daca ai ales com3)
    [Seca]
    PORT=3
    baud=9600
    parity= even
    direct

    pui modul de emulare implicit pe seca:
    defaultmode=3
    (sau treci pe mod seca dupa de pornesti wce)

    pornesti wce, ca se vezi mesaje debug, apesi "d" pana scrie debugging on (0x7)

    pornesti altdvb sau ce folosesti (nu uita sa dezactivezi capi, etc )
    intri la plugins/ pmcam/ show cam

    la phoenix alegi portul, daca la wce ai pus 3, aici pui com4, dai reset card, vezi mesajele din fereastra wce, daca totul este ok, alegi un canal s2 si enjoy

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut tot ce ai spus pina la poarnirea AltDVB cind imi spune:
    "invalid Com port 1-4 reseting to COM 2"
    apoi imi da eroarea:Acces Violation at adress .... In Poor Mans Cam 4.32"
    Se pare ca nu poate sa-mi deschida COM 4 sau ce problema are oare ?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca problema e de la virtual serial port

    pornesti virtual serial port kit , trebuie se vezi: My computer sub el: Virtual Connection: COM 3 to COM4

    daca nu ai virtual connection, apesi butonul cu + si butonul verde

    poti sa verifici daca e ok in Device Manager/ la Ports(COM&LPT) trebuie sa ai 2 porturi noi: Fabula Tech Virtual Serial Port (com3 si com4)

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat cu porturile. Eroarea care imi da acum WCE 1.38:
    Waiting for reset <GetReset>
    END of RESET
    ATR:3BSTART of RESET (WAIT FOR EVENT)
    Wait for event : unexpect RESET
    Transmit Byte : Wait for event <> returned error
    -error statusd = 0 (!16)

    Waiting for reset (Get Rest)
    END of RESET
    ATR: 3B
    PLS Help!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eroarea asta imi aparea cand dadeam reset din pmcam si altdvb-ul era tunned pe un program FTA. Dupa ce l-am mutat pe unul criptat (nu conteaza ce sistem) reset-ul din pmcam a functionat ok si a vazut cartela (mai departe nu am ajuns cu testele ca antena e inghetata - la propriu - pe 7E).

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @barghy
    daca mai n-ai rezolvat problema, da-mi o adresa de mail si-ti trimit fisierele mele de config. ptr. wce (seara cand ajung acasa )

    @iepurila
    vad ca anul asta e tare frig in Kiribati

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, a nins pentru prima oara in ultimii 10000 de ani

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    THX bbox, cu fisierele de la tine am reusit, dar numai seca 1 si 2, altceva nu merge. In schimb D+, Sly si Cy*ra + merg !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. decodare
    By tasejob in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 16th December 2006, 05:17
  2. card decodare
    By Lalipuk in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 24th March 2006, 09:32
  3. max tv decodare sau digi tv
    By alex2000 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2006, 16:16
  4. Decodare STR 410X
    By barghy in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 23rd November 2005, 20:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top