Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: problema dm500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dm500

    Nu pot sa-mi explic ce se intampla cu dreamul meu.Astazi am mutat de pe hotbird pe astra 19grE ,dar intre timp nu am mai asteptat sa ajunga la 19grE,si i-am dat sa mearga pe Astra 28grE ei bine antena sa dus(AM montura HH,diseqc) pana la locatia satelitului dar nu mi-a mai gasit nici un program dandu-mi mesajul: " service could not bee find " , din acel moment nu mi-a mai gasit nici un program pe nici un satelit desi motorul mergea la locatii, i-am dat un reeboot si nimic,am schimbat setingurile cu dreeambox-edit si nimic ,am schimbat image-ul (aveam gemini2.10),am pus 2.80 dar la fel,am pus 2.7 max var si la fel, am pus rel108[1]box si nimic,in cele din urma cu gemini 2.7 am dat la configuratie un singur satelit ,am intors antena (AM si un dbox2) pe hotbird si i-amdat automatic transporder scan, ei bine mi-a gasit cativa transporderi si merg canalele care le-a scanat ,i-am refacut configuratia pt DISEqC i-am rescris settingurile cu dreamedit si tot la fel imi vede doar acele canale de la scanarea automata,scanare msnuala nu-mi face imi indica ca nu am semnal ,nu mai stiu ce sa-i fac, i-am dat factori reset ,am scris image si dreamup si cu flashwizard si tot degeaba,stie cineva ce poate avea sau ce e de facut?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: problema dm500

    Poate LNB-ul are ceva probleme!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu are cum sa fie ca mai am un dbox2 care functioneaza perfect pe aceasi antena,si mai am o antena fixa pe hispa si acolo face la fel

  4. #4
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune HH pe 0 si fa-i un hard reset, dupa care ar trebui sa mearga.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa-i fac hard reset(cu ce program)?

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are un buton de reset motorul , ceva mic pe care il intepi cu un ac sau pix ..

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg acum sa-i fac treaba asta ,dar asa cum am scris dreamu nu vede programele nici pe alta antena fixa

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate motorul meu nu are buton de reset ,doar de mutare manuala stanga ,dreapta,dar sa fiu sincer nu as crede sa fie din motor deoarece la o scanare automatica a transporderelor pe hotbird mi-a gasit pe 10756v canalele tps care merg cu semnal 94% ,in rest chiar si dupa ce i-am pus setinguri cu dreamedit imi vede doar aceste canale in rest imi spune:"service could not be found".

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreamu nu o sa-ti mearga pana nu reinstalezi imaginea pe serial. Aceeasi problema am avut-o si eu mai demult. Chiar daca o rescriam cu Flashwizard tot nu vroia sa mearga. Dupa ce am scris-o direct pe serial a luat viteza.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai am scriso in p... masi pe serial prima data cu dream up si tot asa ,ca deja inebunesc langa el aici,i-am pus si un pozitioner ptHH unstrong srt digibox si tot nu am rezolvat nimic,acu merg sa-i schimb lnb-ul dar sant sigur ca nu rezolv nimic daca dbox-u merge asa

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceiasi pb am avut si eu,am incercat tot ce se putea si nimic,am trimis dream' la reparat ca era in garantie si mi-a dat altul.

  12. #12
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand ai scris imaginea cu dream up ai dat prima data "erase"?
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. Pur si simplu i-am dat drumu.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema era turneru,dar cu toate ca nu vreau sa fac reclama nimanui trebuie sa o spun ca am mers la magazin la Elstar in Oradea de unde l-am cumparat si baieti au fost foarte amabili si mi l-au schimbat imediat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problema dm500 - am sters enigma config file
    By alinoz in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 9th November 2006, 11:09
  2. problema dm500
    By amepas in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 12th August 2006, 23:47
  3. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 3rd May 2006, 05:30
  4. Este posibil - problema cu DM500
    By MrMxyzptlk in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 27th July 2005, 14:52
  5. Replies: 4
    Last Post: 8th July 2005, 20:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top