Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: VACI 5300

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default VACI 5300

    Am un Humax VACI 5300 si are loaderul H 2.30 si as vrea sa-l fac 2.07 sau 2.08
    Intrebarea mea e se poate? sau bat campii.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema ca la Humax5400Z (original, nepatchuit), poti sa-i schimbi loaderul numai cu Z-board.
    La Humax5300 cu H2.30 nu poti sa-i schimbi softul (doar OverTheAir), dar lista de canale poti sa o bagi cu Formula V3.228

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Kroky, am gasit programul.
    Dar sa-i un ToH ceva, se poate?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate sa-i bagi alt soft decat cel original (exista un patch pentru el, impreuna cu un CAM Euro Ird*, dar nu mai vezi mare lucru) si oricum nu poti sa i-l bagi datorita loaderului restrictiv! Cel mai bine il folosesti fie cu camul intern in viaccess (cu gold sau fun), sau iti cumperi un Matrix sau Dragon.

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu matrix0ul face figuri la initializare 5300 in schimb cu dragon nu am probleme. daca vrei sa schimbi bootloader-ul in 2.08 il gasesti la www.humax-zone.net.

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot la humax zone gasesti softuri modificate de QME sau TOH, cu tot felul de patch-uri in ele. sa nu crezi cumva cu ajuta la decodare, sunt incluse niste instructiuni in ele pentru ca receiverul sa poata comunica cu tot felul de programe pentru Humax instalate in calculator, de pilda sa iti incarci cartela direct cu Humax-ul daca nu ai programator, sau mai este o telecomanda virtuala, poti comanda receptorul din calculator exact ca de pe telecomanda originala, mai sunt si alte aplicatii. cam asta e la humax 5300 vaci cu patch qme sau toh.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5300 VACI
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th September 2006, 04:10
  2. HUMAX VACI-5300
    By antheon in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th July 2006, 04:32
  3. HUMAX 5300 VACI
    By surendrak in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th July 2006, 11:08
  4. HELP FOR HUMAX VACI 5300
    By snowite in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2005, 12:46
  5. HUMAX-VACI-5300
    By ciobanu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 30th July 2005, 00:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top