Jetix lansează, la jumătatea lunii mai 2006 campania „Jetix Salveză Planeta”, accesibilă de pe pagina www.jetix.ro, unde se pot afla mai multe detalii, potrivit unui comunicat al Jetix România.

Campania „Jetix salvează planeta” este realizată în colaborare cu UPC, National Geographic şi Asociaţia „Salvaţi Copiii” (Filiala Bucureşti) şi constă dintr-un concurs de scrisori pe tema „Cum pot ajuta copiii la salvarea pădurii?”.

De asemenea, Jetix prezintă noi programe în luna iunie 2006, dintre care amintim: Galactik Football, serial ce urmăreşte aventurile lui Snow Kids, o echipă de fotbal de pe planeta Akillian, în drumul lor către finala Cupei Galactik Football, din 3 iunie, în week-end la orele 12:25, 17:00 şi 19:35 şi vinerea la ora 19.15; Maratonul Familia Tofu, un serial semnat Bruno Bianchi, regizor al Diplodo, Heathcliff şi Inspectorul Gadget, care va fi prezentat într-un maraton de două zile a câte 10 episoade zilnic pe 24 şi 25 iunie.

În luna iunie telespectatorii au posibilitatea de a participa la concursul Jetix la care pot câştiga premii în fiecare săptămână (computere, console, camere foto, playere portabile şi multe altele), prin trimiterea codurilor care apar pe ecran, utilizând modalitatea specială de pe website-ul Jetix.

Jetix propune pentru iunie 2006 şi o nouă abordare a serialelor de desene animate prin programul Dublele de Week-End, în care telespectatorii pot alege serialul de desene animate care va fi difuzat într-un bloc de patru episoade la rând. Sâmbătă 17 iunie şi dumninică 18 iunie alegerea se va face între Sonic X şi Ce-i cu Andy?.

Jetix Cinema are programate două filme Bratty Babies (Oh, Baby!), la 10 iunie la 15:15 şi Dennis pericol public, la 11 iunie la 15:15.